Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan: "Yenikapı'da 5 Milyon Kişi Vardı, Denize Dök de...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan: "Yenikapı'da 5 milyon kişi vardı, denize dök de görelim"GAZİANTEP - Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İhlas Haber Ajansını ziyaretinde yaptığı konuşmasında "evetçileri denize dökeriz" diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a...

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan : "Yenikapı'da 5 milyon kişi vardı, denize dök de görelim"

GAZİANTEP - Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İhlas Haber Ajansını ziyaretinde yaptığı konuşmasında "evetçileri denize dökeriz" diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a meydan okuyarak, "Yenikapı'da 5 milyon kişi vardı, denize dök de görelim" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hakan Kurt ve partilileri ile birlikte İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın'ı ziyaret etti. Milletvekili Erdoğan, "Evetçileri İzmir'de denize dökeriz" diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu. CHP'nin nefret dilini kullandığını söyleyen Erdoğan, "Evetçileri denize döküyormuş. Eğer denize dökeceksen Yenikapı mitingindeki 5 milyon kişiyi denize dök de görelim. Bu adamın tedavi görmesi gerekiyor. En yakın bir psikiyatriye gitmesini tavsiye ediyorum" dedi.

"Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi"

Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini de anlatan Erdoğan, "Şuan ki anayasa darbecilerin korunması için yapılmıştır. Cumhurbaşkanının şuan ki yetkileri güçlü bunu da Kenan Evren kendisi için yaptı. Ahmet Necdet Sezer, 3 partinin başını yedi ama kendisine görevine devam etti. Çankaya'dan çıkmadan hizmet yapmadan bu devleti yönetti. Hiçbir yasaya tabi değildi. Ama yeni sistemde bu ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanı kanunlara karşı sorumlu yargılanma yolu açıktır. 16 Nisan'da sandıktan evet çıkarsa 3 kasım 2019 da seçim olacak. Koalisyonlar tamamen ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanı kabineyi halktan seçecek. Eğer parlamentodan bakan olursa milletvekilliği düşüyor. Yeni sistemde bir oy çok önemli olacak, çünkü seçilme yüzde 50 artı bir kişi olacak. Hem Cumhurbaşkanı hemde parlamento kriz olursa erken seçime gidebilir kim giderse kendisini de seçime götürür. Burada halk onlar izliyor. Halk onun kararını sandıkta verecek. Kanun hükmündeki kararnameler kanunlara uygun olması gerekiyor. Hem ülkemiz hemde Gaziantep için dev projelerimiz var. Gaziantep'in içme suyu sorununu çözüyor. 108 kilometreden su getiriyoruz. Suyun maliyeti ucuzlayacak. Her saniyede Gaziantep'e 5 bin metre küp su verilecek. 500 milyon TL Gaziantep'e bütçe ayrıldı. Gaziantep eğitimde de varız diyecek. Barajlarla kurak olan Gaziantep'i sulu haline getirmenin mücadelesini yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Erdoğan Gaziantep AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title