Haberler

AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatında Temayül Yoklaması

Elbistan ilçesinde AK Parti Teşkilatı'nda ilçe kongresi öncesi başkan adayının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Elbistan ilçesinde AK Parti Teşkilatı'nda ilçe kongresi öncesi başkan adayının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Kahramanmaraş koordinatörü AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, parti binasında yaptığı konuşmada, yönetimin yapılan temayül yoklaması ile belirleneceğini söyledi.

Parti teşkilatlarının Recep Tayyip Erdoğan'ın birer temsilcisi olduğunu dile getiren Bilen, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerinden oluşan yaklaşık 200 kişinin oy kullanarak, ilçe başkanı olmasını istediği kişiyi belirleyeceğini söyledi.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı için resmi olarak 13 adayın başvuruda bulunduğunu ifade eden Bilen, yapılan oylamanın, temayülün ilk ayağı olduğunu söyledi.

Bilen, bu sürecin ardından il başkanlığı ve milletvekillerinin de görüşlerinin alınacağını, sonrasında ise ise sonucun genel merkeze ulaştırılacağını bildirdi.

AK Parti çok büyük bir aile olduğunu ifade eden İl Başkanı Ahmet Özdemir ise, yeni seçilecek yönetimin aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title