Haberler

AK Parti Elazığ 6. Olağan İl Kongresi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "İktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "İktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz." dedi.

Bakan Tüfenkci, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonundaki partisinin Elazığ 6. Olağan İl Kongresi'nde, AK Parti iktidarı sayesinde Türkiye'de büyük değişim yaşandığını söyledi.

İktidar olduğu sürede halka dayanan parti olarak milletin emri ve millete hizmet yolunda çalışmalarına devam ettiklerini belirten Tüfenkci, Elazığ'ın her seçimde partisine büyük destek verdiğini anlattı.

Bakan Tüfenkci, şöyle devam etti:

"İktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz. Bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da Türkiye'yi kalkındırmayı, refahını artırmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gece gündüz demeden koşturuyoruz. Türkiye'yi 3 kat, Elazığ'ı 4 kat büyüttük. Elazığ'ın 2002 yılında ihracatı 24 milyon dolarken 2017 ihracatı 310 milyon dolara çıktı."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise 2019'da yapılacak seçimlerde yeniden başarılı olmak için partililerin yoğun çalışma yürütmesi gerektiğini vurguladı.

Elazığ'ın her seçimde AK Parti'ye büyük destek sunduğunu kaydeden Demiröz, bunun 2019'daki seçimlerde de devam edeceğine inandığını dile getirdi.

"İşte milliyetçilik, yerli ve milli olmak budur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcıoğlu da AK Parti ile Türkiye'yi değiştirip dönüştürdüklerini ifade etti.

AK Parti'nin herhangi bir parti olmadığına dikkati çeken Yazıcıoğlu, partisinin Türk siyasi yelpazesinde apayrı bir yerinin bulunduğunu bildirdi.

Yazıcıoğlu, AK Parti'nin kimliğinin muhafazakar ve demokrat, yerli ve milli olduğunu anlattı.

İktidara geldiklerinde ülkenin IMF'ye 23,5 milyar dolar borcu bulunduğunu anımsatan Yazıcıoğlu, borçlu Türkiye'yi kontrol etmek için IMF görevlilerinin geldiğini hatırlattı.

Bunların bugün yaşanmadığını vurgulayan Yazıcıoğlu, "AK Parti hükümetleri 2012 yılında IMF'ye olan borcun son taksidini ödedi ve defteri kapattı. İşte milliyetçilik, yerli ve milli olmak budur." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da Elazığ'ın girdiği her seçimde Cumhurbaşkanını başını dik tutacak sonuçlarla karşıladığını, 2019'daki seçimlerde de yeniden bir tarih yazılacağını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Tüfenkci Ak Parti Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title