Haberler

AK Parti Edirne Milletvekili Budak: 'Küsmeden Hizmete Devam Edeceğiz'

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Referandum Sonuçlarıyla İlgili Olarak, 'Küsmeden Hizmete Devam Edeceğiz' Dedi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, referandum sonuçlarıyla ilgili olarak, 'Küsmeden hizmete devam edeceğiz' dedi.

Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referandumdan sonra ailesi ile birlikte tatil yaptığını belirterek, şunları söyledi:

'Ülkemiz kritik bir referandum sürecinden çıktı. Sürecin sonunda ülkemiz yüzde 58 ile evet derken, Edirne ise hiç ummadığımız bir şekilde hayır dedi. Edirne'de hayır oyunu bekliyorduk. Ancak bu kadar yüksek seviyede hayır oyu çıkması beni gerçekten üzdü. Gerek Edirne'de, gerek Uzunköprü'de yaptığımız ve devam eden hizmetler ortadadır. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını alan bu ilin neden bu kadar kızgın olduğunu anlayamadım. Ancak çıkan bu sonuca rağmen bir milletvekili olarak kesinlikle vatandaşlarımıza kızgın değilim. Sadece kırıldım. Biz AK Parti olarak küsmeden hizmete devam diyeceğiz. Biraz kırgınım, ancak küs değilim.'

(AÖ-SAR-MHD) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title