Haberler

AK Parti Edirne Milletvekili Budak:

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Keşan Devlet Hastanesi'nin Avrupa Standartlarında Hizmet Vermeye Başladığını Söyledi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Keşan Devlet Hastanesi'nin Avrupa standartlarında hizmet vermeye başladığını söyledi.

Keşan Devlet Hastanesi ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi Sertifika törenine katılan Budak, Edirne'nin sağlık yatırımları açısından Türkiye'de ilk 5 il arasında bulunduğunu belirtti.

Keşan Devlet Hastanesi'nde eksik bulunan hekim sayısının da tamamlanmaya başladığını ifade eden Budak, şunları kaydetti.

'8 ay evvel Keşan Devlet Hastanesi'nin bir çok eksiği ile ilgili tartışmalar oluyordu. Ama talepleri ele aldığımızdan buyana hastane devamlı güçlenmeye başladı. Eksik olan kadroları tamamlıyoruz. Hastane dört dörtlük bir hale geliyor. Milletvekili olarak toplumla devamlı iç içeyiz. En çok göğsümüzü kabartan hizmetlerden biri de sağlık hizmetleri. Köylerde yaşlılar aile hekimlerimizden çok memnunlar. Keşan Devlet Hastanesi'nden de herkes memnun. Bu bizleri de memnun ediyor.'

Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Sağlık Grup Başkanı Ragıp Taş, Hastane Başhekimi Necip Uluz ile sağlık çalışanlarının katıldığı törende, Budak, Uluz'a sertifikayı verdi. Daha sonra hastane bahçesindeki bayrak direğine ISO bayrağı çekildi.

(UY-RC-MHD) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title