Haberler

AK Parti Down Sendromluları Unutmadı

Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı 21 Mart'ın Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle down sendromlu engelliler ile bir araya geldi.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi tarafından Keleşin Konağında 21 Mart'ın Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle down sendromlu engelliler ile bir araya geldi. Engelli dernek başkanları ve engellilerin katıldığı programa Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Pamukçu, Engelli Koordinasyon Başkanı Zeliha Arcakan ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Engelli Koordinasyon Başkanı Zeliha Arcakan, "Engelli vatandaşlarımız için erişilebilir olmayı en önemli ayrıcalıklarımızdan biri olarak görüyoruz. Engelli Koordinasyon Merkezimizin ve gönüllerimizin kapılarını sizler için sonuna kadar açtık" dedi.

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Pamukçu ise konuşmasında, "Engelli bireylerin topluma kazandırılması ve yaşam kalitelerinin arttırılması çok önemlidir. Çünkü onlarda bu toplumun bir parçasıdır. Engelli bireylerin, üreten ve kendine yeten bir hale getirebilmek temel amacımız olmalıdır" dedi.

İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise konuşmasında, "16 Nisan'da ülkemiz için önemli bir referandumun eşiğindeyiz. Çok önemli bir dönemecin eşiğindeyiz. Bunun yoğun çalışması içerisindeyiz. Bu yoğunluk sizle beraber olmamıza engel olamadı. Çünkü AK Parti 2002 yılından beri özellikle engellilerimizle ilgili yapılan çalışmalar ortadadır. Her sağlıklı insan birer engelli adayıyız. Sürekli sizlerle beraberiz" dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat'da konuşmasında engellilere verilen öneme vurgu yapılarak, "AK Parti hükümetleri döneminde engellilerimize her zaman pozitif ayrımcılık yaparak onların yanında olmak istedik.Özellikle kanunda engelliler ile ilgili değişiklikler yaparak onlara ne kadar değer verdiğimizi göstermeye çalıştık. Engellilerimizin AK Parti iktidarı öncesinde toplumda dışlanan bir kesim iken şuan toplumda itibar gören bir kesimdir. Toplumun sosyal yaşantısında yer alıyorlar. Engelliler bizim başımız üzerine, gönlümüz üzerinedir" dedi.

Program sonrasında engelliler ile birlikte yemek yenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT Adıyaman AK Parti 21 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title