Haberler

AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi

AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, partisinin Dinar İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da kongrelerin tamamlanmak üzere olduğunu, 1 Şubat'ta il kongresiyle sürecin sona ereceğini ifade etti.

Kongrelerin değerlendirme süreci olduğunu anımsatan Ürün, şunları kaydetti:

"Görevlerdeki eksikliklerin tespiti için kongreler çok önem arz ediyor. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu, kongrelerin tek liste ile yapılacağını açıklamıştı. Bunun sebebi ise AK Parti içinde yaklaşan genel seçimler öncesi rekabetin olmaması içindi. Çünkü her rekabetli seçimin bir kazananı bir de kaybedeni oluyor. Bu sebepler her yerde tek liste şeklinde kongrelerimizi yapıyoruz."

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise 2002 öncesinde Türkiye'nin durumunu ve şimdiki durumu karşılaştırarak eğitim, sağlık, savunma sanayi ve birçok farklı alanda büyük gelişmelerin olduğunu ve bu gelişmelerin AK Parti iktidarında gerçekleştiğini söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Burhanettin Yüksel, yeniden göreve getirildi.

Kongreye, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı, Cumhurbaşkanlığı avukatlarından Ali Özkaya, Dinar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, delegeler ve partililer katıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Dinar Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

sadettin işler:

ilçemiz için hayırlı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title