Haberler

AK Parti Denizli Ocak Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yenişehir'de Gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Ocak Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yenişehir'de Gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Ocak Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yenişehir'de gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Çoşkunyürek, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Selam Aliye Kavaf, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Osman Nuri Filiz, Mehmet Yüksektepe, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasın yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti hükümetinin halkı için yaptığı hizmetler sayesinde Denizli’den 7 milletvekili çıkaracaklarını iddia etti.

2007 yılında gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerden sonra Denizli'yi 7 milletvekili ile temsil etmek istediklerini belirten Tin, "AK Parti Hükümeti göreve geldiği günden itibaren hizmetleri ile kendini kanıtlamış ve halkımızın sandıkta verdiği güveni hizmetleri ile de kazanmıştır. Her seviyede, kesimde rahatlamalar, gelişmeler olmuş ve bunları günümüz hayatında görmekteyiz. Tabi ki bazıları bunları göremiyor, görmezlikten geliyor. Ama Türk halkı bunu önümüzdeki seçimlerinde yine gösterecek ve Denizliden 7 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil yetkisi verecektir. Denizli halkı 7 milletvekilini de AK Parti'den çıkaracak ve hizmetlerine artarak devam etmesin sağlayacaktır." dedi.

AK Parti iktidarı sayesinde halkın hayallerini gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, "Göreve geldiğimizi günden itibaren günün koşullarına rağmen hizmet için çalıştık ve önce halkın isteklerini yapmaya başladık. Hayatımızda eksikliğini hissettiğimiz ve yapılması gereken ve yapılamayanları biz yaptık. Bizi eleştiren ve leke atmaya çalışan insanların yapamazlar dediklerini hatta hayal edemedikleri hizmetleri Denizli halkına sunduk. Biz halka hizmet için göreve geldik ve halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımız bu hizmetlerden memnun olduğu için bu hizmetlerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan milletvekilleri çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi.

(TB-AT-Y)

27.01.2007 14:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title