Haberler

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda annelerin sevgi dolu yürekleriyle, hayatın anahtarı ve ülkenin geleceği olduğunu kaydetti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda annelerin sevgi dolu yürekleriyle, hayatın anahtarı ve ülkenin geleceği olduğunu kaydetti.

Milletvekili Tin, yayımladığı mesajında, dünyada paha biçilemez en kıymetli sevginin şüphesiz anne sevgisi olduğunu belirtti.

"Annelerimiz, sevgi dolu yüreğiyle, bizlerin güven kapısı, hayatımızın anahtarı ve ülkemizin geleceğidir." diyen Tin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ömrümüzün her aşamasında bizlere rehberlik ederek, sabırla ilmek ilmek hayatı dokuyan ve bizleri geleceğe adım adım hazırlayandır. Annelerimiz için vazgeçilmez olan temel gaye evlatlarını en iyi şekilde hayata hazırlamak olmuştur. Onlar için kendisinin yaşadığı hayat şartlarından daha iyi ortamlara evlatlarını taşımak her şeyin üstünde yer alır. Evlatları için tabiri caiz ise saçını süpürge ederek yaşam mücadelesi veren ve bu uğurda nice sıkıntılara katlanan annelerimizin bizlerin üzerimizdeki haklarını her ne yaparsak yapalım ödemek mümkün değildir. Annelik hiçbir maddi değerle kıyaslanamayacak bir fedakarlık demektir. Unutulmamalıdır ki, annelik, evlada adanmış bir ömür demektir. Ailelerimizin temel direği olan annelerimizin yüzlerinin gülmesi bizlerin en büyük sevinç kaynağıdır. Onları sadece yılda bir gün değil, her gün anmak ve anlamak mecburiyetindeyiz. Bu özel gün vesilesiyle sınırsız emek ve gayretleriyle bizlere güç veren baş tacımız başta annem olmak üzere tüm annelerimize sağlıklı bir hayat diliyor ellerinden öpüyorum.

Öpüp koklamaya doyamadığı evlatlarını, can yoldaşları eşlerini vatan topraklarına emanet eden annelerimiz ile engelli kardeşlerimizin annelerinin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. Ayrıca ahirete irtihal eden annelerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title