Haberler

AK Parti Denizli İl Başkanı Tin'den Köyden ve Beldes Açıklaması

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Bazı Siyasi Parti İl Başkanlarının Köydes ve Beldes Projelerini Eleştiren Açıklamalarına Tepki Göstererek, Bu Projelerle Köy ve Beldelere Büyük Hizmetler Götürülmeye Başlandığını Söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, bazı siyasi parti il başkanlarının KÖYDES ve BELDES projelerini eleştiren açıklamalarına tepki göstererek, bu projelerle köy ve beldelere büyük hizmetler götürülmeye başlandığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yaparak eleştirilere cevap veren AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, "AK Parti, millete hizmet için çıktığı yolda başarılara imza atmış ve milletin teveccühünü kazanmıştır. Yıllardır unutulmuş ve hizmetlerden yoksun bırakılmış köylerimize partimiz iktidarı el uzatmış ve hizmeti milletimizin ayağına götürmüştür. Geçmiş iktidarlar döneminde el uzatılmamış ve hatırlanmamış, içme suyu ve yolu olmayan bir çok köyümüz vardı. Bugün iktidarımızın başlattığı KÖYDES Projesi'yle köyler ve bağlıları, yol ve suya kavuşmuştur" dedi. KÖYDES Projesi kapsamında 23 bin 845 kilometre asfalt, 28 bin 356 kilometre stabilize yolun hizmete açıldığını belirten Tin, "364 köprü ve 6 bin 532 menfez yapıldı. 3 milyon insanımızın yaşadığı yerlere 13 bin 706 içme suyu yatırımı götürüldü. Partimiz iktidarı, diğer iktidarların yaptığı gibi seçim zamanlarında vaatlerde bulunup daha sonra unutanlardan olmamış, verdiği sözü yerine getirmiştir. AK Parti iktidarı ülkemizde temiz bir siyasi sayfa açarak milletimizin aydınlık günlere kavuşması için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmiştir. Türkiye'de yolsuz ve susuz köy bırakmamak konusunda kararlı davranan iktidarımız, bu kararlılığını köylerde yürütülen başarılı çalışmalarla çok açık ortaya koymuştur. KÖYDES Projesi'yle kalkındırılan köylerimize ilaveten gelir seviyesi düşük olan ve nüfusu 10 binin altında bulunan 2 bin 515 belediyeye parti ayrımı gözetmeden 300 milyon YTL'lik ödenek 2007 yılı bütçesine konarak destek sağlanmaktadır" dedi. Eleştirilerin kendilerini ilgilendirmediğini, AK Parti hükümetinin milletin yanında olmaya ve hizmet götürmeye devam edeceğini belirten Şahin Tin, Türkiye'nin kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

(AV-SÇ-Y)

18.04.2007 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title