Haberler

AK Parti'den Yalanlama

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı, bugün bir gazetede yer alan, ''4 Yapraklı Yonca'sız Açılım'' başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, haberde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla bir araya geleceği kahvaltı ile ilgili gerçek dışı iddialarda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Haberde iddia edildiği gibi Sayın Türkan Şoray, Sayın Hülya Koçyiğit, Sayın Fatma Girik ve Sayın Filiz Akın'ın davet edilmemesi söz konusu değildir.

Esasen henüz hiçbir sanatçıya davet gitmemiştir. Davet edileceklerin listesi bile kesinleşmemiştir. Anlaşıldığı kadarıyla sanatçılara telefon açıp, 'siz çağrıldınız mı?' diye soru sorulmaktadır. Onlar da kendilerinin çağrılmadığı varsayımından hareketle yorum yapmaktadırlar. Hal böyleyken, yapılan haber tamamen yalan bir haberdir ve gerçekleri yansıtmamaktadır. Ayrıca olmayan bir şeyden dolayı yorum yapmak da doğru değildir.''

Bu davet yapılırken, insanların siyasi görüşlerine, ideolojik görüşlerine göre davet yapılmadığı ve yapılmayacağı ifade edilen açıklamada, ses sanatçılarında olduğu gibi yine her yelpazeden sanatçının davete çağrılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title