Haberler

AK Parti'den Samandağlı Muhtarlara Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Samandağ'da bir çay bahçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Samandağ'da bir çay bahçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla buluşan Milletvekili Yayman ve Başkan Güler, muhtarlığın önemini vurguladı.

Yayman, burada yaptığı konuşmada, muhtarların problemlerinin kendi problemleri olduğunu söyledi.

"Muhtarlar merkezi idareyle yerel yönetimler arasında geçişi sağlayan çok önemli bir yönetim birimidir." diyen Yayman, muhtarların yerel demokrasinin en önemli unsurları olduklarını ifade etti.

Muhtarlığın vatandaşla ilk buluşan kişiler olduğunu belirten Güler ise, muhtarlar milletin derdini, problemini ilk duyan, çözüm için çaba sarf eden, tabiri caizse sahanın tozunu ilk yutan öncü olduğunu söyledi.

Muhtarların vatandaş adına koşturan bir kurum olduğunu ifade eden Güler, "Cumhurbaşkanımız muhtarlarımıza önem veriyor ve seviyor. Biz de AK Parti teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın sevdiğini sever, saydığını sayarız. Muhtarlarımızın nasıl öncü olduğunu biz 15 Temmuz gecesi mahalleyi, köyü nasıl toparladıklarını gördük." diye konuştu.

Programa, AK Parti Hatay il yönetimi, Samandağlı muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title