Haberler

AK Parti'den MHP'ye Bayram Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu başkanlığındaki AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı nedeniyle MHP’yi ziyaret etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu başkanlığındaki AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı nedeniyle MHP'yi ziyaret etti.

MHP'ye bayram ziyaretinde bulunan AK Parti heyetini MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet karşıladı. Ziyarette gündem başta FETÖ olmak üzere terör örgütleri ile mücadele oldu. AK Parti'li Gündoğdu, "Terör örgütlerine ve bunları kullananlara pabuç bırakmayacağız. İnşallah gelecek bayram, başta FETÖ ve PKK olmak üzere bütün terör örgütlerinin kökünü kazımış oluruz" dedi.

Türkiye'de 15 Temmuz öncesinde PKK terör örgütü olduğunu, 15 Temmuz'dan sonra hem PKK hem de FETÖ ile karşı karşıya kalındığını belirten Mevlut Karakaya, terör örgütleri ile mücadelede devletin ve milletin yanında olduklarını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Gündoğdu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title