Haberler

AK Parti'den Gazetelere Seçim Teşekkürü İlanı

AK Parti, 22 Temmuz Genel Seçimlerinde Elde Edilen Başarı İçin 'Teşekkürler Türkiye. Nice Ak Yıllara' Başlığı ile Ulusal Gazetelere İlan Verdi.

AK Parti, 22 Temmuz genel seçimlerinde elde edilen başarı için ''Teşekkürler Türkiye. Nice AK Yıllara'' başlığı ile ulusal gazetelere ilan verdi.

Ulusal gazetelere verilen ilanda, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yanında bir de mesajı yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın kaleminden, ''Teşekkürler Türkiye. Nice AK Yıllara'' başlığı ile verilen ilanda, 22 Temmuz 2007 genel seçimleri ile demokrasinin, önemli bir sınavını daha başarıyla verdiğini, ulaştığı olgunluk seviyesini tüm dünyaya gösterdiği vurgulandı. Seçimlerin, ülkeye, millete, demokratik hayata hayırlı olması dileğinin yer aldığı ilanda, şöyle denildi:

''Milletimiz önemli bir çoğunluğuyla AK Parti'yi toplumsal merkezin adresi olarak tescil etmiştir. Bunun için oylarını AK Parti'de birleştirmiştir. Sandıktan birlik ve beraberliğimiz demokrasimiz ve cumhuriyetimiz daha da güçlenerek çıkmıştır. Bu seçimde kazanan milletimiz olmuştur. Geleceğimiz olmuştur, güven ve istikrar olmuştur. Milletimiz, güven ve istikrar içinde AK Parti ile durmak yok, yola devam kararı vermiştir.

Öncelikle aziz milletimize AK Parti'ye gösterdiği büyük teveccüh ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu sonuçta emeği, katkısı olan her kademedeki bütün arkadaşlarımı bize gönül veren bütün vatandaşlarımız kutluyorum.

Demokratik tercihini AK Parti'den yana kullanmayan değerli vatandaşlarıma da seslenmek istiyorum; Sizin sandıkta verdiğiniz mesajı da almış bulunuyoruz. Lütfen müsterih olunuz, oyunuzu kime vermiş olursanız olun, oylarınız bizim için değerlidir.

Ortak hedefimiz, güçlü müreffeh bir Türkiye idealidir. Bu hedefe, ancak birlik ve bütünlüğümüz her şeyin üstünde tutarak ulaşabiliriz. Size sözümüz, hiçbir ayrım yapmadan Türkiye'yi bir ve bütün olarak kucaklamaktır.

Bugüne kadar birlik siyaseti yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Aslolan Türkiye'nin kazanmasıdır, milletimizin kazanmasıdır. Bundan sonra da bunun için çalışacağız. Öyleyse durmak yok, yola devam diyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Türkiye'nin önü aydınlıktır. Allah yolumuzu, yolunuzu açık etsin. Güven ve istikrar içinde durmak yok yola devam.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title