Haberler

AK Parti'den Eskişehir trafiğiyle ilgili çözüm önerisi

Güncelleme:

AK Parti Eskişehir Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cevahir Manas, kentteki trafik konularıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

AK Parti Eskişehir Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cevahir Manas, kentteki trafik konularıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

Manas, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Şehrin bir büyükşehir olarak yönetilmesi ve butik şehir olmasına dönük belediye zihniyetinin değişmesi gerektiği açıktır. Yaşar Kemal Caddesi trafik sorununa yüzde 100 katkı sağlar. Yaşar Kemal Caddesi şehrin gelişme bölgesindeki 71 Evler, Emek, Vadişehir ve Ihlamurkent'in güney bölümünden geçen, bu mahalleler ile çevre yolu ve Seyitgazi yolunu birbirine bağlamak suretiyle şehrin trafik sorununa yüzde 100 katkı sağlayacak bir güzergahtır. Seyitgazi yolu ve çevre yolu arasındaki bu bağlantı trafik sıkışıklığını özellikle güney akstan alternatif bir güzergah ile hızlı ve etkili bir çözüm olacağı açıktır. Şehrin birçok sorunu gibi trafik sorunlarını görmezden gelerek butik bir şehir yönettiğini zanneden ve şehrin bu halde kalmasını isteyen, sokak ile irtibatını kesmiş Büyükşehir Belediyesi yöneticileri şehrin makus kaderi olmayacaktır. Mevcut yöneticilerin vizyonu şehrin kaderi değildir."

Manas, Eskişehir'in geçmişte olduğu gibi bugün de şehrin önceliklerine odaklanılmasını ve hizmetlerin derhal üretilmesini hak ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Seyitgazi AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Buse:

Önce 71 evler hizırbey okulunun karşisiina ust gecid yapsinlar insanla ne zorlukla ise gedip geliyor hergun o yolu gecmek icin sehir hastanesine gedip aktarma yapmak zorunda kaliyorlar hergun ise geden bir iscinin cebinden sadece yol parası 10.50 tl cikiyo bu parayi aya carpsak 350 tl yapar askari ucretle gecinen bir isci nasil gecine bilir bukadar yol parası verirken lutfen hizirbey okulunun onune ust gecit yapilsin yada o mahalleye munubus hattı verilsin

3
0
yanıtYanıtla
Doğruya doğru:

Berbat bir trafik yönetimi var. Caddeler trafiğe kapalı tramway mecburi. Otoparklar külhanbeyi

2
0
yanıtYanıtla
Engin:

İlginç bir durum trafik sorununun nerede olduğunu düşünmüş anlayamadım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title