Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde temayül yoklamasına gitti.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde temayül yoklamasına gitti.

Halk Eğitimi Merkezinde dijital ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, saat 16.00'ya kadar 620 delegenin oy kullanması bekleniyor.

Kırklareli Temayül Komisyonu Başkanlığını üstlenen AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, yaptığı açıklamada, temayül yoklamasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Temayülde delegelerin aday olarak görmek istediği aday adaylarına oy verdiğini ifade eden Altunyaldız, temayülün, genel merkez tarafından aday belirleme sürecine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Altunyaldız, AK Parti'nin her zaman ilklerin temsilcisi olduğunu da dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadarki temayül yoklamaları, manuel yöntemle kağıt ortamında olurken bu sefer elektronik ortamda yapıyoruz. Delegeler il ya da ilçe bazında belediye başkanı adayı görmek istedikleri 3 ismi belirliyorlar. Bu kapsamda delegelerimizin reyini, iradesini görmüş oluyoruz. Süreci demokratik bir şekilde işletmiş oluyoruz. İnşallah 31 Martta da AK Parti milletimizin teveccühü ile Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetim iradesi, birikimi ve becerisi ile tüm belediye başkanlıklarını almaya ve ülkemize tüm belediyelerde hizmet etmeye talibiz."

Açıklamanın ardından kabinlerde bilgisayar sistemleri açılarak oy kullanma işlemleri başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title