Haberler

AK Parti'de Referandum Hazırlığı

AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, 21 Ekim'de Yapılacak Referandumda Halkın Sandığa İlgi Göstermesini İsteyerek, "Halkımız İradesini Sandığa Yansıtmalı ve Cumhurbaşkanını Seçmelidir" Dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, 21 Ekim'de yapılacak referandumda halkın sandığa ilgi göstermesini isteyerek, "Halkımız iradesini sandığa yansıtmalı ve cumhurbaşkanını seçmelidir" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekilleri Enver Yılmaz, Mustafa Hamarat, Ayhan Yılmaz ve İl Başkanı Fatih Han Ünal birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi. Burada bir açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, 21 Ekim'de yapılacak referandumun halkın iradesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Parti olarak referanduma hazır olduklarını belirten Yılmaz, "21 Ekim tarihi ülkemiz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Referandum uzun soluklu uygulanmayan bir süreçtir. İnşallah Türkiye 82

Anayasası ile birlikte 5. referandumu yapacaktır. Türkiye bu referandum sonucunda çıkacak evet oyuyla bir şey kaybetmeyecek aksine bir şeyler kazanacaktır" diye konuştu.

Sandık başında vatandaşlardan evet oyu beklediklerini de ifade eden Yılmaz, "Bundan sonra ne Meclis'te herhangi bir vekil sayısı konuda sıkıntı yaşayacağız, ne de cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda sıkıntı yaşayacağız. Bu sıkıntılarımız sandıktan çıkacak evet oyuyla sona erecektir. Bende bütün vatandaşların bunun bilincinde olmasını istiyorum. Kimse sandık başına gitsem de olur, gitmese olur gibi düşüncelere kapılmasın. Bu Türkiye hepimizin. Bu nedenle sandık başına gidelim ve evet oyu kullanarak bundan

sonra cumhurbaşkanını kendimiz seçelim" şeklinde konuştu.

(MAK-SA-MEF1-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title