Haberler

AK Parti'de Nöbetçi Vekil Ahmet Öksüzkaya Vatandaşı Dinledi

AK Parti İl Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Haftalık Nöbetçi Vekil Uygulaması Bu Hafta da Sürdü. Bu Hafta AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'nda, Nöbetçi Vekil Olarak Görev Yapan Vekil, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Oldu.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen haftalık Nöbetçi Vekil uygulaması bu hafta da sürdü. Bu hafta AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nda, Nöbetçi Vekil olarak görev yapan vekil, AK Parti Kayseri milletvekili Ahmet Öksüzkaya oldu.

Ahmet Öksüzkaya, Nöbetçi Vekil uygulaması ve gelecek hafta Kayseri’den Ankara’ya gidecek olan heyet ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Öksüzkaya açıklamasında şunları kaydetti: “Nöbetçi Vekil uygulaması ile vatandaşlarımızı yakından dinleme fırsatı buluyoruz. Bugün de, bu nedenle vatandaşlarımız saat 11.00’den itibaren parti binamıza gelmeye başladılar. Vatandaşlarımızın bizleri ziyaret amacıyla veya sorunlarını anlatmak için Ankara’ya gelmelerini istemiyoruz. Her hafta mevcut millet vekillerimizden birisi görev yapmaktadır. Bugün de bu görev bana düştü. Bugün saat 15.00’e kadar gelen vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Bizim için önemli olan Kayseri’nin dertleri, sıkıntıları ve projeleriyle ilgilenmektir. Onlarla ilgili çalışmaları da zaten gerek sivil toplum kuruluşlarımızla gerekse ilgili birimlerimizle birlikte yapmaktayız” dedi.

ANKARA’DA KAYSERİ’NİN GELECEK BEŞ YILLIK PROJELERİ TARTIŞILACAK

Bu hafta Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantıya da değinen, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Ankara’da İl Yürütme Kurulu üyeler ile birlikte bir toplantı yapacaklarını söyledi. Öksüzkaya, “Bu toplantıda, milletvekilliğimiz döneminde Kayseri için ne gibi projeler gerçekleştirebiliriz, bunun bir envanter çalışmasını yapacağız. Beş yıllık dönemde neler yapabileceğimizi orada tartışma imkanı bulacağız. Bu projelerimizi açıklığa kavuşturduktan sonra bunları basınımızla da paylaşarak kamuoyu ile de paylaşacağız, tartışılmasını sağlayacağız, bu projelerin takipçisi olacağız. Kayserimiz için en iyisi, en doğrusu neyse onu yapmanın gayreti içinde olacağız. Kayseri heyetimiz, Salı günü de AK Parti Grup Toplantısı’na katılacak ve orada Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyecek, ardından da heyetimiz Kayseri’ye dönecek” dedi.

Demokratik Toplum Partisi’nin kapatılması konusuna da değinen, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, demokratik yollardan seçilmiş ve meclise girmiş olan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının, demokratik olmayan yollardan kaldırılmasını istemediklerini, suç unsurları oluşmadan, yargıya intikal etmiş suçları bulunmadan milletvekilliklerinin kaldırılması doğrultusunda hareket etmeyeceklerini ancak yargıdan böyle bir talep geldiğinde ise bu milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının gündeme gelebileceğini sözlerine ekledi.

(SE-SE-Y)

17.11.2007 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title