Haberler

AK Parti'de Kongre Süreci Başladı

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında kongre süreci başladı.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında kongre süreci başladı.

İl Başkanı Harun Lekesiz, parti binasında yaptığı basın toplantısında, partilerinin kongre sürecinin başladığını, Yozgat'ta da 2018 Şubat ayına kadar ilçe kongrelerinin ve il kongresinin tamamlanacağını söyledi.

AK Parti kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde adeta bir şölen havasında geçtiğini ve bu kongrelerin de aynı havada geçeceğini dile getiren Lekesiz, ilçe kongrelerinin 16 Ağustos ile 12 Kasım tarihleri arasında tamamlanacağını aktardı.

Kongre tarihlerinin belirlenmesi için ilçe başkanları ile görüşme yapacaklarını ifade eden Lekesiz, "İnşallah kongrelerimiz, Yozgat'a, ilçelerimize ve ülkemize hayırlar getirir. Tabii ki, görev değişimleri, koltuk değişimleri olacaktır. Bu bir kan tazelenmesi. Bundan sonra ülkemizin refahı için partimizin iktidar olması için birlik ve beraberlik içerisinde gece-gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title