Haberler

AK Parti'de bayramlaşma töreni

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma da ana gündem ise 23 Haziran'da İstanbul'da yapılacak olan seçimler oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında yapılan bayramlaşma törenine AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Programda ilk olarak söz alan İl Başkanı, Ramazan Bayramını tebrik ederek, "Allah nice bayramlarda bizleri buluştursun. İnşallah tüm Müslümanların bayram tadında kutladığı bayramlarda buluşmak üzere Allah birliğimizi beraberliğimiz daim etsin." ifadelerini kullandı.

Başkan Koca, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrarlanacak olan Büyükşehir Belediye seçimlerine de değinerek "İstanbul'da oy kullanacak hemşehrilerimiz varsa onların oylarını kullanmaları noktasında ricacı olalım, ısrarcı olalım ve bir oy bir oydur diyerek oylarımıza sahip çıkalım. İnşallah sadece bizler değil eşimiz, dostumuz bayramlaşmak için Malatya'da gelmiş arkadaşlarımız varsa onların seçimlerde oy kullanmalarını sağlamaya gayret edelim" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise bayramların kırgınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kalktığı günler olduğunu dile getirerek "Bu bayramın mazlumların üzerinde zulmün ortadan kalktığı bayram olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. İnşallah 23 Haziran'da yaparsa biz yaparız sloganıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanarak Ramazan Bayramın üzerine bir bayram ilave ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'da herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak "Birlik beraberlik içerisinde dolu dolu bir Ramazan ayını geçirdik. Bayramlar küskünlerin ve kırgınlıkların sona erdiği günlerdir. 23 Haziranda İstanbul'da seçimi var, seçimlerde çok yoğun bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Bayramdan sonra bizlerde İstanbul'da hem şehirlerimize bir araya gelerek oradaki seçim çalışmalarına aktif bir şeklinde katılacağız. Sizlerden istirhamım herkes yakınına, eşine, dostuna arkadaşlarına destek istemeleridir" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Bayramın tüm İslam alemine barış ve mutluk getirmesini temenni ederek, "Ramazan Bayramın huzur barış getirmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. Gürkan, 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul'daki seçimler ile ilgili önümüzdeki Pazartesi İstanbul'da olacaklarını belirterek, "Hemşehrilerimizle, hemşehrimiz olan iş adamlarıyla toplantı yapacağız. Sizlerden destek istiyorum" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise Ramazan Bayramı'nın İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni etti. İstanbul'da tekrarlanacak seçime de değinen Çakır, "İstanbul'dan Malatya'ya gelmiş bütün hemşehrilerimizin 23 Haziran'da mutlaka oy kullanmalarını istirham ediyorum, bu çok önemli. İstanbul seçimi, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi ve yoluna devam etmesinde çok önemli bir dönüm noktası, önemli bir başlangıç olacak" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de İstanbul seçimlerine değinerek, "Önümüzde önemli bir İstanbul seçimi var. Türkiye üzerinde oyunlar oynayanlar, İstanbul'u model olarak alıyorlar. Türkiye'yi bu anlamda sıkıştırmak cihetine gidiyorlar. Esasında İstanbul'da yapılan yerel bir seçim ama baktığımız zaman Avrupa ve dünya oraya kitlenmiş vaziyette, birçok ilgili ve ilgisiz insanlarla İstanbul seçimlerine yoğunlaşmışlar. Bu noktada teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimiz İstanbul seçimlerinin önemini düşünerek, duyarlı hareket etmeleri önemli" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title