Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma Töreni

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından, Kurban Bayramının birinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından, Kurban Bayramının birinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya eski Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma merasiminde açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, tüm Malatyalıların Kurban Bayramını tebrik ederek "Bu bayramlar birlikteliğin ve beraberliğin paylaşıldığı mukaddes günlerdir. Bayramlar bizler arasında kaynaşma, dayanışma duygularını güçlendiren çok önemli ve özel günlerimiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise katılanların bayramını kutlayarak "Bayramlar birlikteliğin, beraberliğin zirve yaptığı günlerdir. Biz de AK parti teşkilatları olarak AK Davanın mensupları olarak Kurban Bayramını en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'da konuşmasında bayramların İslam alemi için önemine değinerek "Zalimlerin yapmış oldukları tuzaklar inşallah başlarına geçer. Biz birlik ve beraberlik içerisinde vatanımıza, milletimize, ezanımıza, bayrağımıza sahip çıkacağız. Yerelde belediyeler genelde hükümet olarak bu gayret içerisinde çalışacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır'da yaptığı kısa konuşmada, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, "Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Yüce Allah, daha nice güzel bayramlarda bizleri her zaman daha güçlü kılsın" dedi.

Son olarak söz alan Milletvekili Bülent Tüfenkci ise bayramların birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade ederek "Güven ve huzur içerisinde ülkemizde bayramı yaşarken, dünyanın başka coğrafyalarında Müslümanlar zulüm görerek bayramı bayram tadında yaşayamamaktadırlar." İfadelerine yer verdi.

ABD'nin ekonomik saldırılarına da değinen Tüfenkci, "Türkiye bütün saldırılara rağmen gerek ekonomi, gerek terör saldırılarına rağmen Allah'a hamd olsun Cumhurbaşkanımız, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecek" şeklinde konuştu.

Tüfenkci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Devletine, vatanına, bayrağına ve milletine ihanet etmeyen her bir kardeşimizle, 81 milyon kardeşimizi de bir bilerek beraber olarak, kucaklayarak Türkiye'ye daha müreffeh bir ülke konumuna getireceğiz inşallah. Son günlerde yaşanan ekonomik teröre ve saldırılardan medet uman özellikle ana muhalefet partisi, siyasi bir kargaşa çıkarma peşinde. Daha kendi kongrelerini yapamayan, delegelerin taleplerini geçiştirmeye çalışanlar, kendi delegelerini dahi sayamayanlar bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Bunun takdirini de milletimize bırakıyoruz. Millet kimin ne olduğunu çok iyi gördü" - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Ak Parti Malatya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title