Haberler

AK Parti'de Bayram Coşkusu

AK Parti İl Başkanlığı'nda Düzenlenen Bayramlaşma Töreninde Partililer Bir Araya Geldi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer bir araya geldi.

Bayramın 2. Günü düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, İl yöneticileri, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Arıcı, Yusuf Ziya İrbeç, Sadık Badak, Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, eski milletvekili Burhan Kılıç, Fikret Badazlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz, Kadın ve Gençlik kolları, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti İl Binası’nda gerçekleşen programda ilk olarak Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı sinevizyon ekranından bütün partililere izlettirildi.

Coşkulu bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Hüseyin Samani, “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularımızın zirveye ulaştığı günlerdir. Biz Ak Parti kadroları olarak her birimiz bayramların maneviyatına uygun olarak, teşkilatımızın değerli mensuplarıyla birlikte aynı havayı teneffüs edip, oturduğumuz binada, sokağımızda, mahallemizde Ak Parti’nin misyon ve vizyonuna uygun bir şekilde davranarak, vatandaşlarımızla samimi bir hava içinde, birlik ve bütünlük çerçevesinde bayramı idrak ediyoruz. Bugün burada olamayan, mahalle temsilcisi, sandık görevlisi kardeşlerimizle de bayramlaşıp, bu duyguyu onlarla da paylaşacağız. Bayramın 1. Günü Alanya İlçemizde bayramlaşma programına katılan sayın Bakanımız Mehmet Ali Şahin bey ve bugün yurtdışına çıkmak zorunda olduğu için aramızda bulunamayan Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu’nun da selamlarını iletiyorum. Sevdiklerinizle birlikte, sağlık, mutluluk içerisinde geçirmenizi temenni ediyor, en içten dileklerimle Mübarek Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra sırayla Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Abdurrahman Arıcı’ya söz verildi. Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü de söz alarak salonda bulunan partililerin bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından il binası önünde partililer birbiriyle tokalaşıp, bayramlaştı.

(AT-Y)

21.12.2007 15:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title