Haberler
Güncelleme:

AK Parti'de 4 İlin İlçe Adayları Belli Oldu

AK Parti'de 81 ilin başkan adaylarının açıklanmasından sonra Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir'in ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

kızkulesimehmet1907@hotmail.com:

Şu Gömeç akp belediye başkan adayı kazım arslan varya, birisi çıkıp seçime yakın , ' bu arkadaş akp ve sayın başbakanımızla ilgili aha şunları şunları söyledi ( ağıza alınmayacak küfürler )deyip, kayıtları gösterirse ne olur sizce:) akp gömeçte kaybetti. bu arkadaşa kim kefil olduysa (ki bizim milletvekillerinden birileri) bu olaydan sonra onunda siyasi hayatı biter yani. bekleyin görün derim.

25
3
yanıtYanıtla
değil mi?mht_kocer@hotmail.com:

yeni kutucular yolda, eski rüşvetçiler yenilerin teminattı olcaktır

14
14
yanıtYanıtla
Mustafa Şahinsahinmustafa15@gmail.com:

Maşallah! Lotarya'dan bekler gibi 'aday' açıklanmasını bekliyoruz. Hani,'ileri demokrasi' vardı. 'Her bir aday' önseçimle belirlenmeli ve 'halka' açıklanmalıdır.Yoksa buna 'demokrasi' dahi denir mi? Barajlı,lider sultalı,adam kayırmalı,varlıklı kişi ya da kişilerin seçilmesi:Al,sana 'seçim.' Sonra da 'hırsızlık,yolsuzluk,arsızlık vb...' oluyor diye 'döğünme' sevgili halkım....Saygı ve sevgilerimle.

18
8
yanıtYanıtla
gömeçlicevdet2008@hotmail.com:

Gömeç akp belediye başkan adayını iyi seçmiş. Kazım arslan sayıyorum sırasıyla, dsp, dyp, mhp partilerinden tecrübe kazanıp, iki ay önce partisinden istifa edip akp'ye geçen, gömeçte herkese sorun, akp'ye, sayın başbakan Tayyip Erdoğana hiçbir küfürü esirgemeyen bir zattı diyorlar. VE AKP BU ADAMI ADAY GÖSTERİYOR. Gömeç'i akp kaybetmiştir, geçmiş olsun. Sayın ali aydınlıoğlu bunun sorumlusudur. Göreceksiniz, akp gömeçte büyük bir farkla kaybedecektir. Ya chp, ya mhp alacaktır. bekleyin görün.

20
5
yanıtYanıtla
-.-elarrabics1617@windowslive.com:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9
10
yanıtYanıtla
Baran Özgünfb-baran@hotmail.com:

Bu adam küfürü hak etmiyo mu beyler :))

yanıt0
yanıt0
gömeçliperihan@hotmail.com:

Gömeç teki kazım arslanı, yozgat akp adayı kazım arslan ile karıştırdılar galiba. Adam gömeçte daha iki ay öncesine kadar akp, başbakan ve ailesine olmadık laflar ediyordu. sonra ne olduysa iki ay içerisinde gömeç akp belediye başkan adayı oldu. aday seçme kriterleri değişmiş haberimiz yok:) gömeç chp'nindir artık. akp kendi elleriyle verdi, hayırlı uğurlu olsun.

17
0
yanıtYanıtla
vatandaşyozgat_66_66_25@hootmail.com:

serik için mükemmel bir aday belirlediniz teşekür ederiz

8
9
yanıtYanıtla
Farklı cemaatm.ozen53@gmail.com:

Kardeşim bu cemaat meselesine ammada taktınız.Siz cematı sadece islami cemaatlamı yorumluyorsunuz.Unutmayin şeytaninda bir cemaatı vardır.Birzamanlar şeytan meleklerin hocasi idi ne oldu kovuldu ila nihaye lanetlendi.

12
5
yanıtYanıtla
fatihhanantaliya.2010@mail.ru:

şu gömeç yorumcuları fakrlı farklı isimden aynı kişi gibi sanki:) iyi takmış demekki adama. korkutelinin adayı bildiğim kadarıyla iyi birisi eski selametci uzun süredir de akpli. ama korkutelinde mhp den başka partinin kazanması biraz zor oluyor. hele hele bu olaylardan sonra biraz daha zor olacak. ayrıca chpnin adayı da hatırlı birisi ama bence korkuteli halkı dindar milliyetcidir o açıdan solun kazanma ihtimali yok denilecek kadar azdır. akp mhp arasında gider mhp alır gibime geliyor ama Allah kimi hayırlı olacaksa onu nasip etsin diyelim

3
13
yanıtYanıtla
fatih göktuana00@hotmail.com:

kuşadası adayı evlere şenlik.yazık dogru düzgün bir aday bulamadılarmı.

4
11
yanıtYanıtla
Gömeçelif.55.55@hotmail.com:

Gömeç belediye başkan adayı kazım arslan maşallah fırıldak kubi gibi. dsp, dyp, mhp ve sonunda akp. birbuçuk iki ay öncesine kadar akp ye geçmeden, akpye, başbakana atıp tutan, ağıza alınmayacak küfürler savuran bir kişi(bari bunu araştırsınlar, araştırsalar bunları bilirlerdi), son iki ayda akp geçiyor, aday adayı oluyor ve aday seçiliyor. Sayın ali aydınlıoğlu ve ekibi demek ki bu adamı iyi araştıramamışlar, ya da başka şeyler var ! akp gömeçte kaybetti, sunun sorumlusu da ali aydınlıoğlu ve ekibidir. 10 yıl da büyük yatırımlara ve başarılara imza atan Naim Kocabıyık'ı neden aday göstermeyip harcadılar acaba, bunun hesabını belediye seçimini kaybetttikten sonra sonra ali aydınlıoğluna sormak lazım. akpye geçmiş olsun.

12
0
yanıtYanıtla
AHMET ÇİFÇİalpay@hotmail.com:

SAYIN BAŞBAKANIM ERCİŞ MİLLET VEKİLİNİZ FATİH ÇİFÇİ NİN MAL VARLIĞINI ARAŞTIRINIZ. O NA KESİNLİKLE GÜVENMEYİNİZ HİÇTİ VAR OLDU KUL HAKI YİYEN BİRİSİ.O NUN DEDİĞİ ADAYA SAKIN ADAYLIK VERMEYİN.ÇÜNKÜ BEN ONUN EN YAKIN AKRABASIYIM HIRSIZIN TEKİ.....

10
0
yanıtYanıtla
Vatandaşcevnur@hotmail.com:

gömeçte, kazım arslan, ali aydınlıoğlu ve ekibi bu zatı aday gösteriyorlar. dsp, dyp, mhp ve sonunda akp. akp ye geçmeden önce akp ye, başbakana ağıza alınmayacak şeyler söyleyen zat. Böyle bir muhteremi bulmak için ekip bayağı araştırmış. Sen iki dönem büyük oy oranlarıyla kazanan, gömeçe yapmış olduğu yatırımlarla çehresini değiştiren, bir köy görünümünden bir şehir görümüne çeviren başkanı harcayacaksın, 2 ay önce akp ye geçen, geçmeden önce akp ye küfreden, başbakana ağıza alınmayacak küfürler savuran (araştırın, sorun, herkes biliyor ) kişiyi aday göstereceksin. Resmen akp gömeçte kaybetsin diye yapılmıştır. Bunun hesabını seçimden sonra ali aydınlıoğluna ve ekibine sormak lazım. Yazık, çok yazık...

8
0
yanıtYanıtla
ALİ YILMAZkeltervv@gmail.com:

Gazipaşadaki Ak partililer özellikle çifçiler hiç memnun değil.Bu seçimde Gazipaşa Mhp diyecektir bence.İstikrar adına oy veren eski Refahlı şimdinin akp'lileri gidişatı hiç beğenmiyor.Doğru Yolcu'larda öyle.Bence Adil Çeliği Muzkentlilere Beyrebucaklılara yazdığı ilaçlar bile kurtaramayacak.Çünkü Çiftçi batakta...

5
0
yanıtYanıtla
Serkanserkankaraca01@hotmail.com:

Azim Öztürk bugüne kadar ne yaptında yine aday gösteriliyorsun. AKP bu azimde ne buluyorsun anlamadım!!!!!!.

5
0
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Mevcut Alanya Belediye başkanı Hasan Sipahioğlu yeniden aday gösterilmiş, maalesef bu seçimlerde başarılı olamayacak, kendisini şimdiden kutlarım !!!

3
2
yanıtYanıtla
adaletlis.gulucuk01@hotmail.com:

ceyhanın seçimi biraz tartışılır adam 20 yıllık mhp li bir adam

3
1
yanıtYanıtla
ALİ YILMAZkeltervv@gmail.com:

Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Adil Çelik bence Gazipaşa'ya hiçbir şey getirmeyecektir. Adil Çelik doktorluğunu uzmanlıştırsın öncelikle. Mesela İhsan doktoru,Muhammet Doktoru,Fevzi Yükseli daha nice Gazipaşalı doktorları Gazipaşa'ya kazandırsın. Beyrebucak Köyündeki Kölemenler diye bilinen ve özellikle Chp'yi yıllardır destekleyen bu ailenin gölgesinde kalma ihtimali yüksektir.Bence belediyede Chp zihniyeti devam edecektir.Ve Adil Çelik Chp'ye geçerse de hiç şaşırmam. Bu tecrübeleri Beyrebucaktaki muhtarlığından Rahmetli Mehmet Ali Çelik ,Gazipaşa Chp'li eski belediye başkanlarından Bekir Akyoldan tecrübeyle görülmüştür.

2
1
yanıtYanıtla
ahmet taşartasarmarket13@hotmail.com:

onu bunu bilmem bitlis tatvan belediye başkan adayını iyi seçsınler yoksa gömürtiye gider akocakaplan ismi var kendisi yok kimse tanımazerifi

2
0
yanıtYanıtla
ŞEREF KARADAĞkejo2174@mynet.com:

SANIRIM GENEL MERKEZ ŞANLIURFADAKİ CEKET KOYMA MESELESİNDEN DERS ALMAMIŞ. ADANA BÜYÜKŞEHİRDE BİR DİYARBAKIRLI YÜREĞİRDE ELAZIĞLI SEYHANDA TOKATLI BİR ADAYIN GÖSTERİLMESİ EN ÇOK SAYIN TORUNA ZARAR VERECEKTİR. ZATEN ÇELİKCANIN YENİDEN ADAY GÖSTERİLMESİ BAŞLI BAŞINA BİR TALİHSİZLİKTİR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title