Haberler

AK Parti Darende İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti’nin İlçe danışma toplantılarında son durak Darende ilçesi oldu.

AK Parti'nin İlçe danışma toplantılarında son durak Darende ilçesi oldu.

Rıdvan Budak'ın Divan Başkanlığında yapılan İlçe danışma toplantısının açılışında söz alan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Eser, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde el ele vermesi durumunda bu zor günlerinde atlatılacağını dile getirdi. Son olaylarla tüm dış güçlerin Türkiye üzerine gözünün olduğunun bir kez daha görüldüğünü kaydeden Eser, bunun için ülkece çok çalışıp başarılı olunması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, kuruldukları günden bu yana 10 seçim atlattıklarını ve her seçimde de milletin iradesi ile birinci parti çıktıklarını belirterek AK Parti'nin arkasında milletin olduğunu dile getirdi.

Daha sonra söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, bu toprakları kanları ile sulamış atalarının emanet ettiği yurdu koruma ve kollamanın asli görevleri olduğunu söyledi. Ancak tarifi sürece baktıklarında her daim Türkiye topraklarında değişik unsurların gözünün olduğunu ifade eden Şahin, "Bizden önceki dönemlerde Osmanlının yıkılması için İngilizlerin çok fazla efor sarf ettiğini biliyoruz. Adamların bir tek niyetleri var, bu da cihan imparatorluğu olan Osmanlının yıkılmasının ötesinde parçalanması noktasında mücadele ediyorlar. Siz bir ülkeyi yıkarsınız ama ülkenin içine nifak yerleştirilmediyse o ülkenin enkazı üzerinden bir ulu çınar tekrar yeşerir. Ama aralarına nifak yerleştirmişseniz ne olursa olsun bir daha bir araya gelemezler" diye konuştu.

Aslen Darendeli olan AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç da yaptığı konuşmada, 30 yıldır İstanbul'da yaşadığını ve bunun 25 yılını ise aktif siyaset ile uğraşarak geçirdiğini söyledi. Dalkılıç, "AK Parti'de siyaset yapmak herhangi bir parti de veya herhangi bir siyasi oluşum içerisinde siyaset yapma anlamına gelmez" dedi.

AK Parti öncesine değinen Dalkılıç, "AK Parti öncesi Türkiye'yi hatırlayalım, birbirimize hatırlatalım. 2001 öncesinde Türkiye'de siyasetçiler vardı yine oy istiyorlardı. Yine vatandaşa gidiyorlardı, ne diyorlardı peki? Kimi diyordu ki 2 anahtar vereceğiz, kimi yoksulluğu bitireceğim diyordu, kimi işsizliği bitireceğim diyordu ve bu necip millet onlara güvenip oylarını veriyordu. Sonuçta ise bir yada iki parti kazanıp meclise giriyorlardı. Ancak burada sadece siyasi partiler kazanıyordu millet ise kaybediyordu. Siyasetçiler seçildikten sonra milletle irtibatı kesip onlara talimat verenler kimse onların emirlerine giriyorlardı. Örnekleri var hafızalarımızda. Ancak bugüne baktığımızda AK Parti kurulduktan sonra farklı bir siyasi anlayış geldi Türkiye'ye. Milletin oyu ile bugün meclise giren AK Parti, seçimden sonrada da milletin iradesine sahip çıkıp her daim halkın yanında" şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, il yönetim kurulu üyesi Orhan Barman, Darende ilçe başkanı Süleyman Şimşek, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları ve muhtarlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Malatya Türkiye Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title