Haberler

AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, kentte yaşanan sel felaketi ile ilgili "Hem Cumhurbaşkanımız hem İçişleri Bakanımız olayı takip etti.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, kentte yaşanan sel felaketi ile ilgili "Hem Cumhurbaşkanımız hem İçişleri Bakanımız olayı takip etti. Ben, hem partimle hem de teşkilatımla gurur duydum. Bu olay olur olmaz, devletin tüm kademeleriyle oradaydık." dedi.

Keskin, Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçen ay kentte meydana gelen sel felaketinde bölgeye ulaşan ve yaraların sarılması için çabalayan tüm birimlere teşekkür etti.

Yaşanan sel felaketinin ardından bölgede hayatın iyileştirilmesi çalışmalarının sürdüğünü aktaran Keskin, şöyle konuştu:

"Siyasi olarak bizler, milletvekillerimiz, İçişleri Bakanımızın buraya geldiğinden itibaren, bölgede yapılması gereken ne varsa, yaşadığımızın karşılığında almamız gereken neyse onu yaptık. Hem Cumhurbaşkanımız hem İçişleri Bakanımız olayı takip etti. Ben, hem partimle hem de teşkilatımla gurur duydum. Bu olay olur olmaz, devletin tüm kademeleriyle oradaydık."

Devlet kadrolarına işe alım yapılırken kura çekimi yapıldığını ifade eden Keskin, "Kimse 'Devlet kurumlarına AK Parti adam sokuyor, sen oraya git, onlar sana iş bulur' diyemez. Bunu biz ortadan kaldırdık. Böyle bir şey yok. Biz kul hakkının ne demek olduğunu biliyoruz. Düzce'de yaşayan herkesin ister AK Partili ister başka partili olsun hakkını, hukukunu korumak bizim üzerimize düşen en önemli görevlerimizden birisidir." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Düzce milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Düzce Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title