Haberler

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Gönül'den Açıklamalar

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, AK Parti'nin Sağlık Mahallesi'nde Çalışmalarını Açıklayarak "Yapılan Çalışmaların Takipçisi Olacağız" Dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, AK Parti'nin Sağlık Mahallesi'nde çalışmalarını açıklayarak "Yapılan çalışmaların takipçisi olacağız" dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Sağlık Mahallesi'ndeki sorunları 10 başlıkta topladıklarını ve çözüme kavuşturduklarını ifade etti. İstiklal İlköğretim Okulu'na 2003 yılında 190 bin YTL harcanarak yapılan ek binanın eğitime açıldığını belirten Gönül, Yeşiltepe'de acil okul ihtiyacının giderilmesi için 530 bin lira harcanarak 16 derslikli okul yapıldığını ve 2006-2007 öğretim yılında eğitime kazandırıldığını belirtti.

Gönül, Yeşiltepe Bağlar mevkiinde voltaj düşüklüğü nedeniyle beyaz eşyalarını kullanamayan vatandaşların da sıkıntılarının ek trafolarla giderildiğini söyledi. Sağlık Mahallesi'nde ikamet edenlerin elektrik faturaları ödeme konusunda yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için fatura ödeme bürosu açıldığını anlatan Gönül, şöyle konuştu: "Posta hizmetlerinin kolaylaştırılması için postane yapıldı. Emeklilerin maaşlarını kolay alabilmeleri ve borçlarını yatırabilmeleri için Ziraat Bankası ATM`si kuruldu, aktif olarak çalışması sağlandı."

Gönül ayrıca, vatandaşların şikayetleri doğrultusunda İlçe Trafik Komisyonu tarafından minibüs hattının genişletildiğini ifade etti. Gönül, 2 No'lu Sağlık Ocağı'nın hızlı nüfus artışı nedeniyle hizmet vermekte zorlanması üzerine 9 No'lu Sağlık Ocağı için yer kiralayarak günde 200 hastaya bakılmasının sağlandığını söyledi.

Sağlık Mahallesi'ne doğalgaz ana hat boruları döşendiğini ve bazı evlerin bağlantılarının yapıldığını söyleyen Gönül, çalışmaların hava şartları nedeniyle bahara ertelendiğini, Çevreyolu'ndan Sağlık Mahallesi'ne yaya geçişinde tehlikeli arz eden kara noktaya yapılacak üst geçidin ihalesinin yapıldığını ve inşaata kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Tüm çalışmalarının takipçisi olacaklarını anlatan Mehmet Gönül, temeli atılan sağlık ocağının AK Parti Tekirdağ milletvekillerinin çabaları ile uzman doktorların çalışacağı semt polikliniği haline dönüştürülmesi için proje hazırlandığını sözlerine ekledi.

(EŞ-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title