Haberler

AK Parti Çiğli Aday Adayı Adnan Yılmaz Arı Gibi

AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, mahalle ziyaretleri ile Çiğli'de ayak basmadık yer bırakmıyor.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, mahalle ziyaretleri ile Çiğli'de ayak basmadık yer bırakmıyor. Yılmaz, bir siyasetçi olarak kimseyi ötekileştirmeden Çiğli'yi kucaklamak durumunda olduklarını belirterek, "Çiğlimiz tüm çabalarımıza rağmen, yerel yönetimlerin başarısızlığı yüzünden gerektiği gibi ilerleyemedi. Hemşehrilerimiz artık laf değil, icraat bekliyor" dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi 26 mahallesi olan Çiğli'yi karış karış gezen Yılmaz, tıpkı ilçe başkanı olduğu dönemde başlattığı halk günlerindeki gibi vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm için yardımcı oluyor. Bu kez Sasalı'yı ziyaret eden Ylımaz, eskiden belde olan şimdilerde Çiğli'ye bağlı bir mahalleye dönüşen belde halkının sorunlarını dinledi. Sasalılar'ın belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadıklarından şikayetçi olduğunu ifade eden Adnan Ylımaz, "Vatandaşımız yollarının çamur olmasından, sosyal donatı alanlarının bulunmamasından ve çocuklarının geleceğinden endişeli. Biz de kendilerinden, üç ay daha sabretmelerini istedik. Zira Çiğlimiz tüm mahalleleriyle 30 Mart'ta AK Parti'yi tercih ettiğinde, AK Belediyeciliğin imkanlarından faydalanacak. Çünkü insanımız artık laf değil icraat bekliyor" dedi.

Ulaştırmanın başında Türkiye'ye büyük hizmetler yapmış bir bakanın İzmir'de AK Parti'nin büyükşehir adayı olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Bakanımız Sayın Binali Yıldırım büyük fedakarlık göstererek İzmir'in geleceği için aday oldu. Sayın Başbakanımız da en icracı bakanını İzmir'e gönderdi. Buradan AK Parti'nin İzmir'e ne kadar önem verdiğini anlamak gerekiyor. ve bu fırsat kaçırılmamalıdır. 15 yıldır, birkaç geçit ve yılan hikayesine dönmüş bir türlü bitmeyen metrodan başka bir çivi dahi çakamayan, İZBAN'ı bile hükümetimizin verdiği destekle işletebilen CHP belediyeciliği ile yönetiliyoruz. Artık bu işin sonuna gelindi. İzmir ve Çiğli bu beceriksiz CHPli yönetimleri gönderecek ve ufkunda AK Belediyeciliğin güneşini doğduracaktır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Ak Parti Çiğli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title