Haberler

AK Parti Çıçekdağı Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

İftar programına AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan da katıldı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, ramazan ayının yardımlaşma ve kardeşliğin doruk noktaya ulaştığı bir ay olduğunu söyledi.

Çalışkan, Çiçekdağı ilçe teşkilatnın bir aile çay bahçesinde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, ilçe halkının youğun katılımından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı bilindiği gibi rahmet ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve kardeşliğin doruk noktaya çıktığı bir aydır. Çiçekdağı ilçe teşkilatımız ramazanda yardımlaşmayı, birleşmeyi ve kardeşliği bir kez daha ispatladı" dedi.

Çiçekdağı ilçe teşkilatı olarak geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu da kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticileri ve milletvekillerine teşekkür etti.

İftar yemeğine, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Arslan, İl Başkanı Salih Çetinkaya, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, partililer ve çok sayıda kişi katıldı. -

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Aslan Çiçekdağı Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title