Haberler

AK Parti Ceyhan İlçesi Kongresi

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına Süleyman Ulu seçildi.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına Süleyman Ulu seçildi.

Ceyhan'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongredeki seçimlere, Süleyman Ulu başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Danışmanı, MKYK Üyesi ve Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kongrede konuşan mevcut Başkan Bülent Demirel, hasta yatağında da olsa milletine hizmet eden ve 'Kefenimi yanıma aldım' diyen bir liderin partisinde hizmet etmiş olmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, bundan sonrada partisine, bir ilçe başkanı gibi çalışarak hizmet edeceğini söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, kongredeki konuşmasında, ülkenin çok sıkıntılı olduğu bir haldeyken AK Parti'nin kurulduğunu belirterek, "Milli birliği her dönemde koruyan esnafın bile ayaklandığı, yazar kasaların Başbakanın ayağına atıldığı ve Başbakanlık binasına tırların sürüldüğü sıkıntılı günlerin üzerine AK Parti güneşi halkımızın büyük teveccühü ile doğdu." dedi. Çetinkaya; "Sanayi durmuş, sanayiciler iflas etmiş, İhracat bitmişti. Üretim yoktu ki, ihracat olsun. Bende üretimin içinde olan bir ailedenim. Çekilen sıkıntıları bizde bire bir yaşamıştık. 'Hafızayı beşer nisyan ile malüldür' derler. Milletimiz o kara günleri çabuk unuttuk. Siz sakın unutmayın ve unutturtmayın. Çünkü, bir daha asla yaşamak istemiyoruz. AK Parti olarak bizim felsefemiz belli, aynı Yunus misali 'Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim' diyor ya, bizimde işimiz sevgi, bizde gönüller yapmaya geldik. Milletimizin paralarını heba etmedik ve ettirmeyeceğiz de. Biliyorsunuz faize ve hortuma giden paralar vardı. Hortumcuların hortumlarını kestik, bu paraları fakire fukaraya aktardık. Ayrıca bu paralar size hizmet olarak geri dönüyor. Azeri ve Kafkas petrollerini Yumurtalığa akıttık. Bu bölgemiz bu vesileyle ihya olacak ve limanlar yapılacak. Tarih, doğa ve deniz turizmiyle bu havza üçlü bir atağa kalkacak ve Ceyhan marka bir şehir olacak. Köydes ve Beldes projeleriyle her eve su, her köye yol götürdük. İşte biz sizin için hizmet üretiyoruz. Biz milletimize olan aşkımızla adeta Ferhat gibi dağları aşıyor, bu aşk için yaşıyoruz. Bugün Başbakanımızın doğum günü. Buradan doğum gününü kutluyor ve diyorum ki; Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise yaklaşan 28 Şubat gününün AK Parti için bir milat olduğunu vurguladı. Gürkan, "28 Şubat süreci milletimiz ve AK Parti için yeniden doğuşa vesile oldu. O sürecin yaşanması AK Parti meşalesini yaktı ve memleket karanlık bir devirden aydınlığa kavuştu. Bize destek olan milletimizden Allah razı olsun. Biz herkese önem veriyoruz ve hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz" dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı kongrede, mevcut Başkan Bülent Demirel'e teşekkür plaket verdi ve kısa bir konuşma yaptı. Ziyaettin Yağcı şunları söyledi:

"Nasıl ki her canlı bir gün ölüyorsa, her makamda bir gün sona erecek ve o makamda bulunanlar görevlerini başkasına devredecekler. Ben bugün görevi devredecek olan Bülent Demirel kardeşime partimize verdiği emek için teşekkür ederken, göstermiş olduğu olgunluk için ayrıca teşekkür ediyor ve kendisini alnından öpüyorum. Ceyhan'da partimize emeği geçmiş herkese de teşekkür ediyorum. Vefat eden partililerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Seçim sonucunda Süleyman Ulu başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu, Şükrü Bozcalar, Mehmet Hüsnü Civelek, Önder Yağ, Özkan Koç, Osman Üstün Keşlikli, Bünyamin Bozkurt, Yunus Gürtaş, Uğur Kurt, Tayfun Eker, Burhan Erol, Adnan Kabasakal, Salih Ölke, İbrahim Uçaroğlu, Mehmet Avran, Recai Pelvan, Hüseyin Göldal, Şerife Yeleç Çelebi, Sevgi Övet, Mahmut Aktaş, Zeki Candan Karataş, Eyüp Konuk, Rıfat Örek, Ferhat Güranioğlu, Onur Çolaklar, Mehmet Tarık Akşener, Turan Güleç, Nurten Özsu, Fethullah Kayalık ve Emin Arslan'dan oluştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetinkaya Ak Parti Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title