Haberler

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Kitap Okuma Projesi

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Kitap Okuma Projesi'nin ilk programı gerçekleştirildi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Kitap Okuma Projesi'nin ilk programı gerçekleştirildi.

Kuştepe Parkı'ndaki etkinlikte, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, kitap okumanın yararlarını anlamak, anlatmak ve okuyan bir millet olmak için böyle bir projeyi başlattıklarını ve bu çalışmayı AK Parti Çayırova ailesi olarak bir bütün şeklinde gerçekleştireceklerini vurguladı.

Programa katılarak gençlerle birlikte kitap okuyan ve okumanın önemini anlatan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, böylesine eğitici projelerin devamlı yapılması gerektiğini bildirdi.

Okumanın yaşının olmadığı gibi zamanının da olmaması gerektiğini ifade eden Akbaş, "Her an, her zaman yanımızda bir kitap bulundurmalıyız. Çünkü okumanın zamanı ve yaşı olmaz. İstediğimiz bir anda, bir zamanda yanımızdaki kitaptan okuyacağımız birkaç cümle bile bizde yenilikleri, eğitimi ve anlamayı geliştirebilir. Bir kitapta okuduğumuz küçük bir söz bile o gün her şeyin değişimin başlangıcı olabilir" diye konuştu.

Daha sonra partililer hep birlikte kitap okudu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title