Haberler

AK Parti Çatalca İlçe Kongresi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Tüm Çatalcalılara sesleniyorum, siyaset başka ülkenin bekası başka. Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne, geleceğine kastederse 15 Temmuz, Elbab ve Afrin'de olduğu gibi Çatalca da dimdik durmasını bilir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Tüm Çatalcalılara sesleniyorum, siyaset başka ülkenin bekası başka. Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne, geleceğine kastederse 15 Temmuz, Elbab ve Afrin'de olduğu gibi Çatalca da dimdik durmasını bilir. O zaman sizlerden ricam, Çatalca, dünyanın incisi olmaya hızla ilerlerken, 2019'da Çatalca'yı hak ettiği ve layık olduğu hizmet anlayışına kavuşturacağız." dedi.

Çatalca'da Ziya Altınoğlu Stadyum Yanı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Çatalca İlçe Kongresi'nde konuşan Albayrak, AK Parti'de siyaset yapmanın, başka bir partide siyaset yapmaktan farklı olduğunu söyledi.

Albayrak, AK Parti'de siyasetin içinde olmanın, ülkenin kurtuluş savaşından geçildiği günlerde, partiler üstü bir anlayışın sembolü olduğunu vurguladı.

Çatalca Belediyesi'nde durumun ortada olduğunu belirten Albayrak, "Maaşlar ödenmiyor. Çatalca'nın halini ve neyi hak ettiğini en iyi siz biliyorsunuz. Çatalca dünyaca ünlü bir ilçe oluyor. Bir tarafta 3. Havaalanı, bir tarafta Kanal İstanbul. Dünyanın yıldızı olacak bir ilçeye doğru hızla ilerliyor. Hizmet siyaseti noktasında Türkiye'nin 15 yılda nereden nereye geldiğini en iyi AK Partililer olarak, biz biliyoruz. O halde, Çatalca buna layık mı? Layık değilse, AK Parti'nin tüm teşkilatlarına sesleniyorum; hala bugün Türkiye'nin ateş çemberinden geçtiği hakikati göremeyen eşimiz, dostumuz, komşumuz, tüm Çatalcalı hemşehrilerimiz, varsa gaflet içinde olanları, iki kolundan tutup silkelememiz, tüm bu yaşanan hakikatleri gözlerinin önüne sermemiz lazım." diye konuştu.

" AK Parti ve siyasetinin herkese anlatılması gerekir"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye'nin bu kurtuluş savaşında artık ülkenin şah damarı olmuş AK Parti'yi ve siyasetinin herkese anlatılması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye ateş çemberinden geçerken birilerinin, "Ne işin var Mehmetçiği ziyaret ediyorsun, moral veriyorsun?" diye sorduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mehmetçik kimin evladı, bizim evladımız değil mi? Partiler üstü, 81 milyonun askeri değil mi? Sen gideceksin gayrimilli ülkelerin sanatçıları kendi ülkelerinin askerlerini ziyaret ettiğinde hayranlıkla, ağzın açık alkışlayacaksın. Kendi ülkenin askeri, kurtuluş savaşı mücadelesinde canını siper etmiş, 81 milyonu ve bu ülkenin sınırlarını korurken, Mehmetçiğe moral vermek isterken, en büyük ihanet söylemini söyleyeceksin. Yerli ve milli bir duruş, 'Cumhur İttifakı' diyoruz. 'Konu, mevzu bahis vatansa gerisi teferruat.' Kim diyor? Mustafa Kemal Atatürk. Sen Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinin arkasına gizlenip, ülkeyi bölmeye çalışan hainlerin yanında saf tutuyorsun. Tüm Çatalcalılara sesleniyorum, siyaset başka ülkenin bekası başka. Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne, geleceğine kast ederse 15 Temmuz, Elbab ve Afrin'de olduğu gibi Çatalca da dimdik durmasını bilir. O zaman sizlerden ricam, Çatalca, dünyanın incisi olmaya hızla ilerlerken, 2019'da Çatalca'yı hak ettiği ve layık olduğu hizmet anlayışına kavuşturacağız."

"Türkiye'nin önünde çok önemli iki seçim var"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Türkiye'nin önünde çok önemli iki seçim olduğunu, Çatalcalıların da AK belediyeciliği hak ettiğini belirterek, 2019'da Çatalca'nın buna kavuşacağını söyledi.

Bunun için de çok çalışılması gerektiğini aktaran Kaya, "Her kapıyı çalacağız. Çatalca'da çalınmadık tek kapı bırakmayacağız ve bütün gönüllere dokunacağız. 2019 seçimleri gençler için ayrı bir önem taşıyor. 2019 seçimlerinde bu ülkenin geleceği, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için dokunulmadık genç bırakmamamız lazım. 7'den 70'e tüm insanlara dokunacağız ve Çatalca'da bir destan yazacağız." diye konuştu.

Bakanlık olarak, ihtiyaç sahiplerine uluşmak için kapı kapı dolaştıklarını aktaran Kaya, ihtiyaçları yerinde giderdiklerini, gelecek dönemde bu süreci daha da hızlandıracaklarını ve dokunulmadık tek bir kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Kongreye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti İstanbul milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Berat Albayrak Ak Parti Türkiye Çatalca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title