Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Hüseyin Şenoğlu'ndan Köylere Ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Hüseyin Şenoğlu, 22 Temmuz'da Yapılacak Olan Genel Seçimler Öncesi Köy Köy Dolaşıyor.

AK Parti Çanakkale milletvekili adayı Hüseyin Şenoğlu, 22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimler öncesi köy köy dolaşıyor.

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde de seçim çalışmaları kapsamında yollara düşen AK Parti adayı Hüseyin Şenoğlu , köy köy gezerek iktidar oldukları dönemde yaptıkları hizmetleri anlatıp, vatandaşların meselelerini dinliyor. Yenice'nin Torhasan ve Davutköy köylerinde halka seslenen Şenoğlu, son 5 yılda ülkenin bataklıktan kurtulduğunu belirterek, "5 sene öncesini bir düşünün. Ülkemiz ne haldeydi. Gemi, resmen karaya oturmuştu. Ama şu anda o gemi açık denizlerde yüzüyor. 2002'de iktidara geldiğimizde her şey alt üst olmuş durumdaydı. Çok kötü şartlarda biz bu ülkeyi devraldık. Ama şu anda ne durumdayız? Elbette hala daha eksiklerimiz var. Hizmet veremediğimiz yerler var. Ama bu işler zaman isteyen işler. 4-5 sene bir devletin ömründe çok kısa bir süredir. Bugüne kadar hep 4-5 senede bir hükümet değiştirdik. Ve o yüzdendir ki, ülkede istikrar namına hiçbir eser yoktur. Bu istikrarsızlık bizleri 2002'ye getirdi. Uzun soluklu hükümet gerekli. Yaptıklarımız ortadadır. Bahane üretmiyoruz. Çok uzaklara değil, 5 sene önceye bakın. O zamanlar bir danaya bir buzdolabı alırken, şu anda buzdolabının yanında çamaşır makinesi ve televizyon alabiliyoruz. Yine o zamanlar devletin verdiği süt primi 12 bin lira iken, şu anda 115 bin lira. 5 seneden beri her öğrenciye bedava kitap veriyoruz. 70 milyona aldığımız ilacı bugün 30 milyona alıyoruz. Hastaneleri birleştirdik. Özel hastaneleri Bağ-Kur a açtık. Artık sağlıkta çok ilerideyiz. Bütün bunlar devrim değil de nedir? 2002 öncesi bu ülkenin dış borcu 40 milyar dolarken, şu anda 4 milyar dolar. Ve daha bir sürü örnek. Daha da yapacağız. Yeter ki görev verilsin. Batan bir gemiyi, şu anda açık denizlerde yüzdürüyoruz. Faiz oranlarında ki istikrar , Paradan altı sıfır atılması, ekonominin durumu, sağlık ve eğitim sektöründe yaptıklarımızın hepsi birer devrimdir. Biz bu ülke de ilkleri yaptık. Sizlerden sağ duyulu olmanızı istiyoruz. 4-5 senede ancak bu kadar hizmet yapabiliyoruz. Elimizden gelenin en fazlasını yaptık. Şu anda da ülke için yapılacak bir çok hizmet var. Biz Türkiye Cumhuriyeti için , halkımız için çok şeyler yaptık ve yapacağız da. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir. Yeter ki bizlere 2002'de olduğu gibi bugünde güvenin ve görev verin" dedi.

AK Parti köy ziyaretlerine, Yenice İlçe Başkanı Servet Atalay ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

(EU- AÖ-MŞ)

07.07.2007 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title