Haberler

AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adaylarını Belli Oldu

AK Parti’nin Bursa ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Genel Merkez'de düzenlenen toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa'yı geleceğe AK kadroların taşıyacağını söyledi.

AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu, Bursa adaylarıyla ilgili son çalışmayı Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla tamamladı. 13 Büyükşehir'in milletvekilleri, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe başkanlarını ile beraber Ankara'ya davet edildi. Toplantıda aday olarak belirlenen isimler yer almazken, toplantıda yapılan açıklamaya göre Bursa'da ilçe belediye başkan adayları şunlar: Osmangazi: Mustafa Dündar, Yıldırım: İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer: Mustafa Esgin, İnegöl: Alinur Aktaş, Gemlik: Refik Yılmaz, Mudanya: Arif Bayrak, Gürsu: Cüneyt Yıldız, Kestel: Yener Acar, Mustafakemalpaşa: Sadi Kurtulan, Karacabey: Ali Özkan, İznik: Osman Sargın, Orhangazi: Neşet Çağlayan, Yenişehir: Süleyman Çelik, Orhaneli: İrfan Tatlıoğlu, Keles: Mehmet Teke, Harmancık: Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan: Hasan Taş.

Seçim sürecinin 'istiklal mücadelesi' şeklinde geçeceğini ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde büyükşehir'le birlikte 17 ilçe belediyesine AK Parti bayrağı dikeceklerini ifade etti. Birlik ve bütünlük içerisinde hızla, altyapısı zaten tamamlanmış seçim çalışmalarına yoğunlaşacaklarını aktaran Cemalettin Torun, "Aday olan olmayan, biz AK Partililer, her seçimde olduğu gibi 30 Mart 2014'teki yerel seçimde de milletimizin teveccühüne bir kez daha mazhar olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Hedefimizin büyükşehir dahil 18'de 18 yapmak ve en yüksek oyu almak. Bursa'yı geleceğe AK Kadrolar taşıyacak. Adaylarımız Bursa'ya hayırlı olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title