Haberler

AK Parti Bursa İl Teşkilatında Bayramlaşma... -AK Parti Bursa İl Başkanı Hayrettin Çakmak: -"cumhurbaşkanlığı Seçimleri Çok Partili Döneme Geçildiği Dönemden Buyana Her Zaman Çok Sancılı Olmuştur"

AK Parti Bursa İl Teşkilatının Ramazan Bayramı Nedeniyle Düzenlediği Etkinlikte, Partililer Bir Araya Geldi.

AK Parti Bursa İl Teşkilatının Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte, partililer bir araya geldi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Hayrettin Çakmak, Kültürpark Özgen Çay Bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, 2007 yılında yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkati çekti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok partili hayata geçildiği dönemden bu yana her zaman çok sancılı geçtiğini ifade eden Çakmak, AK Parti olarak Türkiye'yi normalleştirmek istediklerini söyledi.

Çakmak, bu dönemde ''soğuk savaş'' ile siyaset yapmak isteyenler bulunduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

''Biz Türkiye'yi, dünya siyasetinin varoşlarından merkezine çekmek istiyoruz. Yanlış alanlar peşinde koşarak, ülkemize zaman kaybettirme çabası içerisinde değiliz. Türkiye, uzunca bir zaman içine kapanık olarak yaşamıştır. Bu da ülkedeki demokratikleşmeyi geciktirmiştir. Biz iktidara geldiğimizden bu yana, hep Türkiye'nin hayrına olan işleri yapmaya çalıştık. Ne söz verdiysek yaptık.''

Yerelde de Bursa için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Çakmak, ''Bursa'yı güzelliklerle donatıyoruz. Şehrin her yerinde AK Parti imzası var. 2007 yılında Türkiye'de yolu suyu olmayan köy kalmayacak. Parti olarak hep ilklerin partisi olduk. Hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek'' diye konuştu.

Büyük ilgi gören bayramlaşma töreninde uzun kuyruklar oluşurken, törene Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AK Parti Bursa milletvekilleri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title