Haberler

AK Parti Boğazkale'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Çorum’un Boğazkale ilçesinde seçim startını verdi.

AK Parti Çorum'un Boğazkale ilçesinde seçim startını verdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı ve yönetil kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Boğazkale ilçesini ziyaret etti. AK Parti seçim bürosunun açılışını yapan Ceylan, partisinin belediye başkanı adayı Osman Tazganzoğlu'na destek istedi.

Açılışta halka hitap eden Ceylan, seçimi birlik ve beraberlik içerisinde geçireceklerini ifade eden Ceylan, seçim sürecinde çalmadık kapı, sıkmadın el bırakmayacaklarını söyledi.

Çorum'un en uzak köyünden en yakın köyüne kadar, en uzak ilçesinden en yakın ilçesine kadar hiçbir ayrım yapmadan, hizmet sevdası ile hareket ettiklerini dile getiren Ceylan, "Çorum insanıyla, köyüyle, ilçesiyle bizim için birdir. Bugüne kadar bize teslim edilen emanete hakkıyla sahip çıktık. Bugünden sonra da insanımız için bütün gücümüzle hizmet edeceğiz"dedi.

AK Parti Boğazkale Belediye Başkan Adayı Osman Tangazoğlu ise, "Boğazkale için bugüne kadar nasıl çalıştıysak, bugünden sonra da gücümüze güç katarak çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi olduğu gibi 30 Mart'tan sonra da tüm Boğazkale için hiçbir ayrım yapmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Açılışa Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurlu İlçe Başkanı Muharrem Çuhacı da katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Boğazkale Ak Parti Sungurlu Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title