Haberler

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı Adayları Değerlendirdi

Ak Parti Genel Merkezi, 1 Kasım Erken Genel Seçimler için seçime girecek adaylarını açıklarken, Bilecik teşkilatı aday değerlendirmesi yaptı.

Ak Parti Genel Merkezi, 1 Kasım Erken Genel Seçimler için seçime girecek adaylarını açıklarken, Bilecik teşkilatı aday değerlendirmesi yaptı.

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantına konuşan İl Başkanı Kadir Bayrak, Yüksek Seçim Kuruluna listelerin verilmesiyle siyasi partilerin milletvekili adayları kesinleştiğini söyledi. 31 Ağustos tarihinde başlayan aday adaylığı başvuru süreci 3 Eylül'de sona erdiğini hatırlatan Bayrak, "Bugünde adaylarımız tespit edilmiş oldu. Bir önceki seçimdeki adaylarımızla yola devam edeceğiz. 7 Haziran'da Ak Parti Bilecik Milletvekili seçilen Halil Eldemir bey ile yine 7 Haziran'da 2'inci sıra adayımız Ramazan Kurtulmuş bey ile yola devam edeceğiz. Ben adaylıklarının öncelikle kendilerine, ailelerine, ilimize, ülkemize, coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan bey bir mazereti sebebiyle şuan aramızda yok. İnşallah birlikte de bir açıklama yapacağız. Bugün olabilir yarın olabilir. Bu konu hakkında da bilgi vermiş olayım" dedi.

"CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK OLDU"

25. Dönem Ak Parti Bilecik Milletvekili ve 26. Dönem Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir ise, 25. dönemde kendilerine gösterilen teveccühün neticesinde 7 Haziran'da yapılan seçimlerde Bilecik Milletvekili seçildiğini belirterek, "Milletvekili seçilmemizin akabinde Cumhuriyet tarihinde bir ilk oldu ve yeniden erken seçime gitmek durumunda kaldık. Bu noktada sayın Cumhurbaşkanımız bir seçim hükümeti kurarak, yeniden bir seçime götürdü. 1 Kasım'da hep birlikte tekrar sandığa gidip milli iradenin tezahürünü göreceğiz. Ben bu süreç içerisinde bizlerin tekrar 7 Haziran seçimlerinde, 25. dönemde olduğu gibi 26. dönemde de parlamento için Bilecik Milletvekili adaylığı gösterilmem konusunda görüş bildiren, bu konuda bizlere destekçi olan başta teşkilat mensuplarımıza, il başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza, Bilecikli hemşerilerimize ve bize bu konuda da yetki veren Sayın Genel Başkanımız Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na özellikle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hızlı bir seçim çalışması yapacağız ve 1 Kasım'da seçimlere gitmiş olacağız. Bu süreç içerisinde de inşallah güzel bir seçim atmosferi Bilecik'te yaşanır. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine bir huzur ortamında sandığa gideriz ve Bilecik'imizi parlamentoda temsil edecek 2 tane milletvekili seçmiş oluruz" dedi.

Toplantıya, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve partililer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title