Haberler

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Huğlu Açıklaması

"Başta Konya milletvekilimiz ve hemşehrimiz Beyşehir İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Gülay Samancı olmak üzere başörtülü diğer milletvekillerimizi de tebrik etmek istiyorum"

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, "Başta Konya milletvekilimiz ve hemşehrimiz Beyşehir İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Gülay Samancı olmak üzere başörtülü diğer milletvekillerimizi de tebrik etmek istiyorum" dedi.

Huğlu, ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, İnsanların giyim kuşamına değil, beynine ve fikrine önem veren bir parti olarak artık bu başörtüsü probleminin konuşulmaması gerektiğine inandıklarını belirtti.

Bu doğrultuda yapılan çalışmaların ardından artık kamusal alanda başörtülü bayanların çalışabileceğini ifade eden Huğlu, başörtülü milletvekillerinin de Meclis çalışmalarını başörtülü bir şekilde yürütebileceklerini aktardı.

Meclise başörtülü olarak giren milletvekillerini tebrik eden Huğlu, şunları kaydetti:

"Başta Konya milletvekilimiz ve hemşehrimiz Beyşehir İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Gülay Samancı olmak üzere başörtülü diğer milletvekillerimizi de tebrik etmek istiyorum. Hacdan dönmesinden sonra başörtüsüyle Meclis'e girmiş olması gerçekten artık Türkiye'nin normalleştiğini gösteriyor. İnşallah bundan sonra hiçbir vatandaşımızın giyiminden kuşamından dolayı dışlanmadığı, toplum tarafından baskı görmediği günleri hep birlikte yaşayacağız diyorum. Hayırlı olsun diyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Gülay Samancı Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title