Haberler

Ak Parti Beylikdüzü Teşkilatı Armutlu'da Zirve Yaptı

Güncelleme:

12 Eylül Referandumu Sonrasında Teşkilatta Oluşan Noksanları Tamamlamaya Çalıştıklarını Belirterek, "Haziran Ayında Çok Önemli Bir Genel Seçim Var" Dedi.

AK Parti Beylikdüzü Teşkilatı tarafından, Armutlu İhlas Tatil Köyü'nde düzenlenen 2. Beylikdüzü Zirvesi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 12 eylül referandumu sonrasında teşkilatta oluşan noksanları tamamlamaya çalıştıklarını belirterek, "haziran ayında çok önemli bir genel seçim var" dedi.

"Yine Birlikte Başaracağız" sloganı ile Yalova'nın Armutlu ilçesindeki İhlas Tatil Köyü'nde düzenlenen AK Parti 2. Beylikdüzü Zirvesi'nde yapılan toplantılarda; partinin en yetkili kişilerinden eğitim alma imkanına kavuşan parti kademesindeki üyeler ve parti yönetimi referandum sonuçlarını değerlendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve başkan yardımcılarının da katıldığı zirvede; belediye çalışmaları ve hizmetler hakkında mahalle bazında ve genel olarak bilgi verildi.

Parti içi özeleştirinin de yapıldığı toplantıda; eksikliklerin tespiti ve giderilmesi için önemli kararlar alındı.

Erdem: Birilerinin Çılgınca Dediği Projeleri Hayata Geçireceğiz

Katılım ve ilginin yoğun olduğu 2. Beylikdüzü Zirvesi'nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem; Haziran ayında çok önemli bir genel seçim olduğunu, demokrasi tarihinde yeni bir zafer yazacaklarını ifade etti. Erdem, "12 Eylül öncesi olan birçok engel şu anda yok.

Bu bakımdan 12 Eylül'den sonra Türkiye'de bereket ve gelişme çok farklı olacak. Bundan sonra Türkiye'nin hayal bile edemeyeceği, birilerinin çılgınca dediği projeleri hayata geçireceğiz. Ve özellikle özürlüler konusunda önemli çalışmalara imza atacağız" şeklinde konuştu.

Babayiğit: 2011 Vizyonuna Daha Zinde Başlayacağız

Parti içi kaynaşma ve teşkilatlanmanın daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla gerçekleştirilen zirveyi değerlendiren AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, düşüncelerini "Burada çalışmalar hakkında istişare fırsatı bulan ve stres atma şansına da sahip olan partililerimizin, elde edecekleri enerji ile 2011 seçim çalışmalarına daha zinde başlayacaklarına inanıyorum" şeklinde ifade etti.

Teşkilat olarak rutin bir şekilde mahalle toplantıları, ev ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını belirten Babayiğit; "İnsanlarla birebir diyalog kurarak; onların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Merkezi idare ve yerel yönetimlerimiz ile her zaman iletişim ve işbirliği halindeyiz." şeklinde çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Babayiğit sözlerine şöyle devam etti: 2011 yılında yapılacak olan seçimler Türkiye Cumhuriyeti`nin belki de en önemli seçimlerinden birisidir. Türkiye`nin normalleşmesi yolundaki attığı adımların tamamlanması için 2011 genel seçimleri hepimize büyük sorumluluklar yüklemektedir.

Zirveye Katılım ve İlgi Büyük Oldu

Özenle hazırlanan program; yoğun ve oldukça verimli geçti. AK Parti 2. Beylikdüzü Zirvesi'ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun, AK Parti İstanbul İl Sekretaryadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdullah Güler, İstanbul Büyükşehir Meclis 1. Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Selamet, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Beylikdüzü ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle mahalle başkanları ve üyeler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title