Haberler

Ak Parti, Belediye Başkanlığı Seçimleri İçin Start Verdi

AK Parti Kilis İl Teşkilatı, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalara başladı.

AK Parti Kilis İl Teşkilatı, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalara başladı.

Hacı Cümbüş Kavşağı'nda yüzlerce AK Partili toplanarak Kilis Belediye Başkanlığı adayı Hasan Kara'yı karşıladı. AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar ve çok sayıda AK Partili Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyerek AK Parti Kilis İl Teşkilatı'na gitti. Burada toplanan kalabalığa AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ile Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut birer konuşma yaptı.

Kilis Belediye Başkanlığı adayı Hasan Kara, 30 Mart seçimlerine kadar geçe gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, "Seçimlerden büyük zafer ile çıkmak için her beraber çalıcağız. 30 Mart tarihinde yapacak seçimler ülkemiz ve Kilis açısından çok önemlidir. İnşallah 30 Mart akşamı hem Kilis'te hem de Türkiye'de AK Parti'nin zaferi bir kez daha perçinleşecektir" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

REŞİT POLAT Hasan Kara Ak Parti Kilis Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa AKmustafa27ah@hotmail.com:

Kilis'in kaderi KARA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title