Haberler

AK Parti Battalgazi İlçe Kongresi 12 Eylül'de

Güncelleme:

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, ilçe kongresi ile ilgili Battalgazi İlçe Başkanlığı'nda açıklamalarda bulundular.

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Basri Kahveci Battalgazi ilçe teşkilatının kongresinin 12 Eylül'de Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında gerçekleştirileceğini belirterek, "Şimdiye kadar hamdolsun kongrelerimiz bayram havasında geçiyordu. Genel merkezimin talimatları doğrultusunda, korona virüs nedeniyle, kongrelerimiz delege ve kongreye gelen misafirlerimizin katılımıyla yapılıyor. Bizde 12 Eylül'de Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayında, tarihi mekanda, kongremizi yapacağız. Bize her türlü desteği veren il başkanımıza da teşekkür ediyorum. Dışarıdan gelen misafirlerimizin katılımıyla cumartesi günü saat 11.00'da kongremiz başlayacak. Herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca da, "Battalgazi ilçe teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla, kongrenin getirdiği yeni şevk ile bundan sonra da çalışmalarına azim ve gayretle devam edecektir" şeklinde konuştu.

Battalgazi'nin Malatya'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Koca, "Partimizin de sürükleyici ilçelerinden bir tanesi. Bunun en güzel örneğini yerel seçimlerde görmüştük. Osman Başkanımız Belediye Başkanı olarak Malatya'da rekor oyla seçilmişti. Bu seçimlerde elbette başkanımızın olduğu kadar teşkilatımızın da büyük gayret ve çabaları söz konusuydu. Basri Başkanımızın başkanlığında, kadın kollarımız, gençlik kollarımızın da desteği çok büyüktü. Yeni bir kongre ile yeni bir heyecan ve şevk ile yeni aşkla 'Durmak yok, yola devam' diyeceğiz. Ben şimdiden Basri Başkanımıza ve yeni seçilecek, yeni oluşacak yönetimimize bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Battalgazi kongremizden sonra Yeşilyurt ilçe kongremizi de gerçekleştireceğiz. Böylelikle kongre süreçlerinde önemli bir adımı geride bırakmış olacağız. Geriye kalan 3 ilçemiz için de sonraki hafta kongrelerimiz devam edecek. Tekrar hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Battalgazi AK Parti Malatya Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title