Haberler

AK Parti "Başkanlık Sistemini" Anlatacak

Güncelleme:

AK Parti, başkanlı sistemini vatandaşlara anlatmak amacıyla kolları sıvadı.

AK Parti, başkanlı sistemini vatandaşlara anlatmak amacıyla kolları sıvadı AK Parti, başkanlı sistemini vatandaşlara anlatmak amacıyla kolları sıvadı. AK Parti yetkilileri tarafından halk tarafından öğrenilmesi ve tartışılması gerektiği şeklinde sık sık gündeme getirilen başkanlık sistemi, Pazar günü 17 ilde düzenlenecek toplantılarda siyasetçiler ve akademisyenler tarafından vatandaşlara anlatılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun imzasıyla yapılan açıklamada, yeni anayasa hazırlıkları çerçevesinde AK Parti'nin çalışmalar yürüttüğünün malum olduğuna işaret edildi. Açıklamada, başkanlık sisteminin Türkiye'nin geleceği için en uygun hükümet sistemi olacağı düşünüldüğüne işaret edilirken, teşkilatı, partilileri ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Başkanlık Sistemi'ni tanıtmak ve anlatmak için toplantılar, sempozyumlar, paneller düzenleneceği belirtildi.

Bu çerçevede 17 Mart Pazar günü 17 ilde düzenlenecek toplantılarda, konunun uzmanı akademisyenler tarafından başkanlık sisteminin anlatılacağı ifade edilen açıklamada, toplantılara AK Parti'nin il ve ilçe teşkilatları ile Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılacağı kaydedildi.

Başkanlık sistemi toplantıları Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Muğla, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Samsun ve Sivas'ta saat 13.00'te başlayacak, saat 14.00'te ise soru cevap şeklinde devam edecek.

Ankara'da Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Atar, Kayseri'de Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Kütahya'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Adana'da AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, İzmir'de AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu, Bursa'da AK Parti MKYK Üyesi Osman Can konferans verecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ak Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title