Haberler

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

22 Temmuz Milletvekili Genel Seçimlerinde Aydın'dan AK Parti Milletvekili Seçilen Mehmet Erdem, Aydındaki Esnaf Odalarını ve Sivil Toplum Örgütlerine Teşekkür Ziyaretlerine Başladı.

22 Temmuz milletvekili genel seçimlerinde Aydın'dan AK Parti milletvekili seçilen Mehmet Erdem, Aydındaki esnaf odalarını ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ziyaretlerine başladı.

Bugün ilk olarak Aydın Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliğine ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e AK Parti Aydın merkez ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. Ziyaretlerinin öncelikle teşekkür amaçlı olduğunu ifade eden Erdem, ziyaretlerde odaların ve sivil toplum örgütlerinin sorunlarını da dinlediğini söyledi. Esnaf odalarını tek tek ziyaret eden Mehmet Erdem, Marangozlar Odası'nı da ziyaret etti. Burada marangozların sorunlarını dinleyen Erdem, seçimlerde halkın kendilerine güvenin eseri olarak büyük bir destek verdiğini ve bu güveni boşa çıkarmayacaklarını kaydetti.

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Mehmet Erdem'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, en büyük sorunlarının marangozlar olarak birlik olamamak olduğunu söyledi. Devlet desteği ile Aydın'daki marangozlar için ortak kullanım atölyesi açmak istediklerini kaydeden Algün, "Bugüne kadar onca uğraşımıza rağmen marangozlar olarak bir araya gelemedik. Aydınlı marangozlar büyük ihalelere giremiyor. Nedeni ise mekan ve imkan sıkıntısı. Biz bu sorunu odamıza kayıtlı 300 üyenin kullanımına açık ortak bir atölye açarak çözmek istiyoruz. Bu sorunun çözümü içinde devlet desteği bekliyoruz" şeklinde konuştu. Marangozların projesini olumlu bulan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, durumu yeni kabinenin açıklanmasının ardından Sanayi Bakanlığı ile görüşeceğini ve projeye hayata geçirmek için çaba sarf edeceğini söyledi. Mehmet Erdem esnaf odası ziyaretlerinin ardından Aydın Ziraat Odası ve Aydın Sivil Toplum Örgütü Birliğini ziyaret etti.

(DAK-YK)

14.08.2007 19:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title