Haberler

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem."Bizim Çıkardığımız Yasaya Karşı Çıkanlar, Bizden Önce Belediye...

"Bizim çıkardığımız yasaya karşı çıkanlar, bizden önce belediye meclislerinde yasa çıkarıp köylere hizmet götürmek için uğraşıyorlar" dedi.

AK Parti Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,

"Bizim çıkardığımız yasaya karşı çıkanlar, bizden önce belediye meclislerinde yasa çıkarıp köylere hizmet götürmek için uğraşıyorlar" dedi.

Erdem, Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesi, Balatçık ve Selatin köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek büyükşehir yasasını anlattı.

Mehmet Erdem, şöyle konuştu:

"Bizim çıkardığımız yasaya karşı çıkanlar, bizden önce belediye meclislerinde yasa çıkarıp köylere hizmet götürmek için uğraşıyorlar. Nazilli belediye başkanı ve meclisi de Nazilli köylerine hizmet götürmek için teklif vermiş. Yani bizden önce davranıyorlar. Demek, boynuz kulağı geçti. Bize karşı çıkanlar şimdi bizi geçtiler. Hani bu yasaya karşıydınız. Büyükşehir olursa vatandaşlar zarar görecek diyordunuz. Aydın'ın köylerini tek tek dolaşarak vatandaşların kafalarını karıştırıp "Büyükşehir olursak çok büyük zararlar çekeceksiniz. Size hizmet gelmez. Kimse yüzünüze bakmaz" diyenler şimdi köylere hizmet götürmek için yarışıyor."

Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz

Yayıncı: Ramazan Ercan - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Germencik Ortaklar Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title