Haberler

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, "Beşparmak Barajı'nın hem de Sarıçay Barajı'nın yapımını, bir protokol kapsamında devretmeye hazırız" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Beşparmak ve Sarıçay Barajlarının yapımının, protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesine devredilebileceğini bildirdi.

Mehmet Erdem, AA muhabirine, Kargın Çayı üzerine Beşparmak Barajı'nın, Sarıçay üzerine Sarıçay Barajı'nın yapılacağını belirterek, bu barajların yapımı için Orman ve Su İşleri Bakanlığının tüm hazırlıkları tamamladığını, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün de barajların yapım ihalesine çıkacağını anlattı.

Yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun, Beşparmak ve Sarıçay Barajlarını kendilerinin yapacağını sözünü verdiğini hatırlatan Erdem, "Verdiği sözlerin sonuna kadar takipçisiyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, sözünde durup bu barajları yapmak istiyorsa hem Beşparmak Barajı'nın hem de Sarıçay Barajı'nın yapımını, bir protokol kapsamında devretmeye hazırız. Bu konuda elimizden gelen yardımı yapmaya da hazırız" diye konuştu. 

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title