Haberler

AK Parti Antalya İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Cumhuriyet Döneminin En Önemli Reformlarına İmza Attıklarını Belirterek, "Yolumuzu Devam Edeceğiz" Dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Cumhuriyet döneminin en önemli reformlarına imza attıklarını belirterek, "Yolumuzu devam edeceğiz" dedi.

Partisinin Antalya il danışma kurulu toplantısına katılan Bağış, burada yaptığı konuşmada, "Başbakan tarihe kayıt düşen şiiri Siirt'te okudu. Sonra oradan milletvekili seçildi. Ne büyük tesadüf. Başbakan ve dava arkadaşları dün açılan davanın ardından bugün yine Siirt'te. Bunda bir hayır var" dedi.

Geçtiğimiz hafta Bahreyn emirinin talimatıyla Meclis Başkanı düzeyinde bir heyetin Ankara'ya geldiğini ve Türkiye'deki gelişmeleri incelediğini belirten Bağış, "Dünya Türkiye'yi gıptayla izliyor. Dünkü davanın ardından dünyanın dört bir yanından bizleri arayan arkadaşlarımız olayı anlamadıklarını söylüyorlar. Biz de anlayamadık. İşimizi yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak çok aktif bir dış politika ortaya koyduk. Dış politikada uzman bir kadro oluşturduk. AK Parti iktidarı olarak Cumhuriyet döneminin en önemli reformlarına imza attık. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Güçlü teşkilat yapımızla yolumuza devam edeceğiz. İç politika ve dış politika birbirinden çok ayrı değil. Bizim iç ve dış siyasette başımızı öne eğecek bir ayıbımız yoktur. Bizim başarılarımız vardır, gururlarımız vardır. Bizim kültürümüzde kendimizi övmek yoktur. Ancak artık yaptıklarımızı anlatmamız gerekir. Bugün bütün dünya Türkiye'nin demokrasi konusunda geldiği noktayı konuşuyor. Türkiye bugün geçmişten çok daha müreffeh ve çok daha demokrat bir yapıya kavuşmuştur. Diplomatik girişimler ve kararlı politikamızla bir çok sorunun üstesinden geldik" dedi.

Ortadoğu'nun kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Bağış, "Bugün Antalya'da bu toplantıdan sonra 15 ülkenin temsilcilerinin katılacağı Dış İlişkiler Birimi olarak organize ettiğimiz toplantıda, 'Ortadoğu'da barış nasıl sağlanır' bunu konuşacağız. Türkiye Ortadoğu'da çok önemli bir ülke konumunda. AK Parti bunu tüm dünyaya çok iyi anlattı. Her yaşadığımız zorluk bizi daha da güçlendirir. Her yaşadığımız seçim bizi daha da büyütür. Türkiye'de AK Parti herkesin umudu olmuştur. Kararlı bir liderle çalışıyoruz. AK Parti ileri demokrasilerin temsilcisi olarak yürümeye devam edecektir. Bugün her iki seçmenden biri oyunu AK Parti'ye vermiştir. AK Parti terör konusunda da ciddi çalışmalar yapmıştır. Sağlık, eğitim ve ulaşım hizmetleriyle sorunun çözümünde ciddi mesafeler almıştır. Güneydoğu illerindeki oy oranı Türkiye'nin çok üzerindedir. Diklenmeden dik durarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin de yaptığı konuşmada, "AK Parti sadece hizmet odağındadır. Vatanseverliğin, Cumhuriyetseverliğin odağındadır. Öküzün altında buzağı aramanın mantığı yok. Bu dava bize değil, millet iradesine karşı açılmış bir davadır. Allah bizi milletin yüreğinden koparmasın. Milletin yüreği bize açık oldukçza AK Parti hep açık olacaktır. Bu Türkiye'de yeni bir dönem başlatacak. Siyasi partiler ve antidemokratik uygulamaların son bulacağı bir süreç olcak. Türkiye'nin önünü tıkamaya değil, açmaya mecburuz. Bunu da yapacağız. Temel hak ve özgürlükleri savunmaya da devam edeceğiz. Çağdaş ülkelerdeki standartlar ve özgürlekler neyse bunlar ülkemizde de olacak. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi milletimin gönlünde taht kurmuşlardır. AK Parti bu tür badirelerden güçlenerecek çıkmıştır. Bu süreçten de güçlenerek çıkacaktır" dedi.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title