Haberler

AK Parti Alanya Teşkilatı'nın İftar Yemeği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu: "Dünyanın değişik yerlerinde mazlumlar var. Myanmar'da kardeşlerimiz var, zulümden dolayı böyle bir sofraya kavuşamıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çacvuşoğlu, partisinin Alanya Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, "Dünyanın değişik yerlerinde mazlumlar var. Myanmar'da kardeşlerimiz var, zulümden dolayı böyle bir sofraya kavuşamıyor" dedi.

Çavuşoğlu, Cuma Pazarı'ndaki yemekte yaptığı konuşmada, dünyada birçok ülkede benzer sofraların kurulamadığına değindi.

Yemeğge katılanlara teşekkür eden Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Dünyanın değişik yerlerinde mazlumlar var. Myanmar'da kardeşlerimiz var, zulümden dolayı böyle bir sofraya kavuşamıyor. Somali'deki kardeşlerimiz açlıktan dolayı böyle bir sofra etrafında bir araya gelemiyor. Mısır'da darbeden dolayı bu sofranın tadını halk alamıyor. Suriye'de yaşananlar da malum. Ülkemize gelen Suriyeli kardeşlerimize ise Türkiye olarak, AK Parti olarak başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her türlü desteği veriyoruz. Onların evlerindeymiş gibi hissetmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."

Dünyanın her renginden, ırkından, dilinden insanı barındıran Alanya'nın hoş görüsüyle öne çıktığına dikkati çeken Çavuşoğlu, iftara Alanya'nın ve Türkiye'nin her yerinden katılım olduğunu söyledi.

Yemeğe, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, belde belediye başkanlarıyla teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Myanmar Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title