Haberler

AK Parti Ağrı İl Başkanı Aydın'ın Taşlıçay Ziyareti

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, 21 Nisan Cumartesi günü yapılacak 4.Olağan Kongresi öncesi yeniden aday olduğunu açıklayarak çalışmalara başladı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, 21 Nisan Cumartesi günü yapılacak 4. Olağan Kongresi öncesi yeniden aday olduğunu açıklayarak çalışmalara başladı.

Kongre öncesinde İl Başkanı Abbas Aydın, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya ile birlikte Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ve partilileri ziyaret ederek destek ve dualarını istedi. Aydın'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Belediye başkanı İsmail Taşdemir, Avukat Abbas Aydın'ın dürüst bir siyaset yürüttüğünü belirterek kendisine başarı diledi ve kendisine gerekli her türlü desteği sınırsız olara sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Taşdemir'in desteklerinden memnuniyet duyduklarını ve buna layık olmaya çalışacaklarını söyleyen Abbas Aydın ise, teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abbas Aydın Taşlıçay Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title