Haberler

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdulkerim Buğra Şimşek, "Bizim kongrelerimiz listelerin havada uçuştuğu, sandalyelerin kafalarda kırıldığı, kulislerde dedikoduların yapıldığı, birilerinin isimleri yazdığı, birilerinin isimleri çizdiği, birilerinin kuyu kazdığı yerler değil." dedi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ndeki konferans salonunda düzenlenen AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, "Siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor" sloganının sadece bir slogandan ibaret olmadığını belirtti.

Şimşek, gençlik kolları kongre sürecini 81 il ve 912 ilçede, birlik ve beraberlik duygusuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, şöyle konuştu:

"Bizim kongrelerimiz listelerin havada uçuştuğu, sandalyelerin kafalarda kırıldığı, kulislerde dedikoduların yapıldığı, birilerinin isimleri yazdığı, birilerinin isimleri çizdiği, birilerinin kuyu kazdığı yerler değil, tam aksine birlik ve beraberliği perçinleştiren, birbirimize, partimize, dava arkadaşımıza verdiğimiz ahdimizi, yüksek sesle haykırdığımız yerler ve mekanlar olmuştur. Bu diğer partilerde olmayan en önemli farklardan biri. Allah'a ne kadar hamd etsek azdır. Ne gençliğinde, ne kadın kollarında ne ana kademesinde böyle bir şey AK Parti'de yaşanmıyor. Allah nasip ederse de yaşanmayacak."

AK Partili gençlere 2019 seçimlerinde büyük sorumluluk düştüğünü anlatan Şimşek, "2002'de üç yaşında olan bir bebek, etrafında ne olup bittiğini bilmeyen çocuk, 2019 kasım seçimlerinde oy kullanacak. Dolayısıyla bir kıyas yapma, yapılanları görme ve idrak etme bakımından anlatılmazsa, kendiliğinden anlaması zor ve imkansız. Beş yıl önce altı yıl önce bu üniversite, havalimanı, ve yol yoktu, şimdi var." diye konuştu.

Muhammed İkbal Gülçin'in yeniden başkan seçildiği kongreye, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title