Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Darbe kalkışmasını unutmamak ve unutturmamak adına her zaman gereken yapılacak.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Darbe kalkışmasını unutmamak ve unutturmamak adına her zaman gereken yapılacak. Elhamdülillah halkımız 15 Temmuz'da hukuk devletini, özgürlüğü, demokrasiyi korudu." dedi.

Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken ile parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yurdunuseven, il binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin istiklali ve istikbaliyle oynamak isteyenlere halkın gerekli cevabı verdiğini söyledi.

Yurdunuseven, "Elhamdülillah halkımız 15 Temmuz'da hukuk devletini, özgürlüğü, demokrasiyi korudu. Ama aksi olup da bu darbe gerçekleşmiş olsaydı, Türk halkı nelerle karşılaşacaktı bunu bir defa daha hatırlatmakta yarar görüyorum. En önemlisi istiklalimizi ve istikbalimizi kaybedecektik." dedi.

Alemi İslam'ın ve tüm Türk milletinin hicri yeni yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"İnşallah bu yıl mazlumların özgürlüğüne kavuştuğu, kimsenin zulüm görmediği bir yıl olarak gerçekleşmesini Allah'tan niyaz ediyoruz. Siyaset Akademisinde dersler 8 ile 10 haftalık zaman diliminde tamamlanacak. Katılımcı kursiyerlere AK Parti Siyaset Akademisi Sertifikası verilecek. Dünya Yaşlılar Gününde yaşlıları da unutmadık. Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İl Kadın Kolları ve İl Teşkilatı olarak yaşlılarımıza ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu hafta 8 Ekim Cumartesi günü Siyaset Akademisi çalışmalarımız başlayacak. Genel Merkezimizin talimatlarıyla Türkiye'de birkaç yerde yapılan bir organizasyon. Siyaset Akademisi Afyonkarahisar'da da açıldı. Sayısı 200'ü geçen katılımcı söz konusudur. Siyaset akademisinin ilk dersini Gıda, Tarım Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik verecek. Darbe kalkışmasını unutmamak ve unutturmamak adına her zaman gereken yapılacak. Elhamdülillah halkımız 15 Temmuz'da hukuk devletini, özgürlüğü, demokrasiyi korudu. Ama aksi olup da bu darbe gerçekleşmiş olsaydı Türk halkı nelerle karşılaşacaktı bunu bir defa daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Eğer böyle bir şey gerçekleşeydi Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmekten, rejim değişikliğinden, dinde reformdan ki bilindiği üzere bunun için 40 yıldır uğraşıyorlar, ne zaman biteceği belli olmayan bir iç savaştan, yüz binlerce insanın ölümünden, yaralanmasından, mülteci olmasından, işgalden, infazdan, belki yüz yıl belimizi doğrultamayacağımız bir hale düşecektik."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title