Haberler

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Pektaş: "Adıyaman'a Yeni Okullar Kazandırılmalı"

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş, Adıyaman'a yeni okulların kazandırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş, Adıyaman'a yeni okulların kazandırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan'ı ziyaret etti.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni başlayan Seyfi Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Pektaş, "Adıyaman'da eğitim iyi olunca, geleceğe daha ümitle bakma şansı yakalarız. Her şeyin başı eğitimse eğer, halkımızın eğitime büyük önem vermesi gerekir. Hayırseverler eğitime yatırım için kolları sıvamalı. Öğrencilere yeni okullar, derslikler ve daha kaliteli mekanlar kazandırmak gerekiyor" dedi.

Adıyaman'da özürlülerin eğitim görmesine imkan verecek okul girişiminden de bahseden Pektaş, Milli Piyango İdaresi'nden Adıyaman'a özürlülerin eğitim alması için kapsamlı bir okul aldıklarını ve Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve sürpriz konuklarında katılacağı bir törenle bu yıl temelini atacaklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan da eğitimin kalitesinin arttırılması için toplumun her kesiminin katkısına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Eğitim bir bütün olduğunu dile getiren Özkan, "Yükü sadece milli eğitime, okullara, öğrencilere, velilere veya öğretmenlere yüklemek yanlıştır. Başarı varsa herkesin başarısızlık söz konusuysa da yine herkesindir. Adıyaman'da eğitime katkıların mutlaka arttırılması, derslik eksikliğinin giderilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Seyfi Özkan Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title